- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
nálam eddig az volt a standby, hogy ugyanúgy ment a gép, csak olyankor kikapcsolta a vinyót, a videókártyát, a monitort, és elvileg a processzort is... de a lényeg, hogy ment, búgott, mert én szeretem, ha búg...
csak akkor kapcsolt vissza, ha benyomtam egy gombot a billentyűzeten.
igen ám, de most új gépem van, és ha stand-by-ban van, és megmozdul az egér (ami elég valószínű, ha hozzáérek az asztalhoz), akkor egyből visszakapcsol.
Szóval az a kérdésem, hogy azt hol lehet beállítani, hogy az egérre olyankor ne reagáljon, csak a billentyűzetre?
köszi,
fo@ -
HEBI
senior tag
Csak nálam nem áll le semmi!
-
Gh0sT
addikt
Nekem is lenne egy kis gondom a standby üzemmóddal:
Ilyenkor mi is történik tulajdonképpen? A prociventinek nem kellen lelassulnia? Mert nálam ugyanolyan hangos marad a gép, mintha menne és úgy vettem észre, hogy ez a hang a coolertől származik. -
supercow
őstag
Valamelyik frissítéssel lesz a gond, de nem tudom melyikkel.
Hasonló eset van nálam is desktop gépen, win2k prof és valamelyik windows update frissítés után nem megy a leállítás, mert leállás helyett újraindítja a gépet (mintha újraindítást kértem volna).
Próbálj keresni neten utalást a problémára, esetleg írj a Toshiba supportnak vagy hívd fel a magyar képviseletet, biztos hallottak már erről a hibáról. -
HEBI
senior tag
Egy WinXP Prof.os gépem egyszercsak nem megy le standby-ba. A gép TOSHIBA Satellite PRO 6100.
Van valakinek valami mentő ötlete, nem az újratelepítésre gondolok?
Régebben (kb. 2 hete) hibátlanul működött, de nem találom a megoldást. Azóta nem történt semmi komoly dolog, viszont jött vagy két automatikus frissítés...
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest