- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pusszycat #40 üzenetére
Azért szerintem a RAM "érzékelésével" bajba lennél egy vakteszten. Nagyon régóta kb. mindenre (is) elég RAM van a telefonokban. Most pedig az AI miatt kell a soknál is több. Hogy ez kinek éri meg, megint izgalmas kérdés ...
A kérdésre, viszont nem válaszoltál. Szoftveres előrelépés érdekelt volna. Olyan, ami indokolja, az évenkénti droid frissítést. Most a telefonokat hagyjuk is, bár kísértetiesen hasonló a helyzet (csak hw. oldalon).#41 raveinT
" ... azért nem fut az app mert nem támogatott már az OS verzió, holott a hw még bírná."
Pontosan! Ezt próbáltam itt virágnyelven leírni.#43 janeszgol
Én azt nem értem, hogy ha az autóknál már felmerült, hogy – teszem azt – az ülésfűtésért külön lehet fizetni (utólag ki-be kapcsolható a gyártó által).
Akkor miért nem lehet ezt mobilok esetén is? Hosszabb support ...
• főverzió + sec. patch-ek
• csak sec. patch-ek
Alap lenne mondjuk 2 év, és utána éves előfizetés keretében el lehetne dönteni, hogyan tovább.
Az éves – szerintem tök felesleges – droid frissítés problematikáját persze ez nem oldja meg. -
válasz
pusszycat #31 üzenetére
Nem 1 embernek kell 7 évig használni a telefont. Neked is írom LosBlancos, hogy ennek környezetvédelmi okai is vannak. Ha valaki 3 év után dobja a telefont akkor az még simán jó lehet másnak. Nagyon sokan a 100 ezret is soknak tartják új telefonért de újonnan 100 alatt meg nem valami jó a minőség. Persze, hogy nagy költség lehet egy idő után ennyi telefonra 7 évig frissíteni, talán nem kéne okádni ki a telefonokat a piacra. Nyilván ebben a vadkapitalista világban a környezetvédelem meg a logikus gondolkodás az utolsó, helyette olyan "innovatív" ötleteknek kell örülni, hogy nincs töltő a dobozban.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
pusszycat #31 üzenetére
Jelentem 2018-ban vásárolt mobilt használok, droid 9-el. Az, hogy miért, talán annyira most nem fontos.
Kérdésem: mi a jelenlegi, és az egyel korábbi telefonod között az a pár (lényeges) szoftveres különbség, amit szerinted ne lehetett volna – ha a szándék meg lett volna a gyártó részéről – a régebbi készülékbe is betenni?
Kicsit kibővítve, de nem megkerülve (!) az előbbi kérdést: a "marok viszketést" hányszor sikerült érdemben mérsékelni egy új készülék vásárlásával?#36 ftc
Ahogy talán írtam is, nálam "vicces" módon épp a banki app-ok működnek (még), és a Parkl nem. El sem tudom képzelni, hogy utóbbiba mi kerülhetett bele, ami indokolja az újabb API level használatát. -
LosBlancosRM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kempingezés és sátrazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest