Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
Ez így totál parttalan. Megmutatom miről beszélek, most hogy legalább minimum konkrétumot már kihúztunk belőled. A HELYEDBEN én valahogy így állnék neki az egész beszélgetésnek:
Sziasztok, foci mérkőzéseket, meg egész szezonokat, bennük minden létező eseménnyel szeretnék adatbázisban lemodellezni. Jelenleg itt tartok: sqlfiddle példa (egyszerűség, és a példa adatok minimális száma miatt nem szórakoztam Foreign keyekkel)
Az a problémám, hogy...
Amíg nem sikerül a kérdéseidet ilyen formában megfogalmazni, kár is a fentieknél konkrétabb válaszokat várnod.
-
Ispy
nagyúr
válasz
kezdosql
üzenetére
A csapatok, ugy latom, egyertelmuek szamodra.
Számomra az egész egyértelmű, csak arra próbálunk rávezetni, hogy jó lenne ezt az egészet, ami már megvan SQL táblákba foglalni és azt felrakni ide.
Az elso ket kategoria mindig adott csapathoz tartozik, az utolso mindig fuggetlen.
Igazából tökmindegy. Kell egy személyek tábla, aminek szintén van ID-ja (meg egyébként minden táblának rendelkeznie kell elsődleges kulccsal). Kell egy csapat tábla és kell egy csapattagok tábla, ami tartalmazza, hogy melyik személy meddig volt a csapat tagja, vagy melyik csapatnak még a tagja.
En a "flag"-et nem ertem, meg sose hallottam rola.
Egy szimpla bit, igen/nem, mindegyiknek egy: játékos, edző, bíró.
Én itt kiszálltam, amíg nincsenek kész táblák és azok kapcsolatai felrakva ide...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest