- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
martonx
üzenetére
amennyire követtem a dolgokat, normális clusterezési lehetőség csak a 9-es sorozatú pg-kben van, talán 9.3-tól. Azt nem tudom, rendes multimaster clustert lehet-e már építeni, egy master-sok slave cluster most már van.
A 8-as postgresekhez is volt külsős cluster szoftver, anno teszteltünk párat, nevetséges eredményt hozott. például ha session-id-t úgy akartál generálni, hogy volt benne random függvény is, akkor a cluster két darabján nem egyezett a két adat. now() függvény dettó. meg a tárolt procedúrákkal is baj volt.
"szerinted is"? én nem mondtam, hogy az oracle meg az mssql komolyan vehető adatbáziskezelő. az oracle tudását elismerem, de az árazása meg a ora.hu sales tevékenysége nálam több, mint kiütötte a biztosítékot.
a mysql-t nagyon régen teszteltem, lassú is volt, cserébe alap dolgokat sem tudott (ismétlem, a régi verzió), így nem foglalkoztam vele többet. meg amióta az ora felvásárolta, azóta a jövőjét elég ködösen látom.
nekem egy adatbáziskezelő van, ami komoly, a pg. minden hibája ellenére ezzel tudom legjobban megoldani a dolgaimat. (igen, van szubjektív rész is ebben a döntésben)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest