- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
sztanozs
üzenetére
Óh, köszönöm, én az eset táblával próbálkoztam, mert annak van minden táblával kapcsolata, de az "a kapcsolat másik végén" van.

Egyenlőre csak azt akarom valahogy tesztelni, hogy ez az elrendezés működik-e, és igen, akkor miért nem, ezért akarok pár adatot bevinni.
Ha működik, akkor akarok nekiállni a beviteli űrlapot megcsinálni, ahhoz már most segítséget kérek, eddigi tudásom alapján azt sejtem, hogy a feladat-okat csak lekérdezéssel lehet majd bevinni, amire eddig semmilyen példát se találtam. Igazából nem is nagyon értem, mert úgy látom, hogy a táblába beviszek egy rekordot, majd a feladat "virtuális tábla" révén ugyan abba a táblába viszek fel újabb rekordokat, amik egyenlőre üres sorok lesznek, hoszen csak később realizálódnak.
Ennek emésztéséhez kérnék segítséget, mit olvassak el, hogy ezt a megoldást megértsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Projektor topic
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest