Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Húh, lehet, hogy nem értjük egymást, bár szerintem én is körülményesen magyaráztam.
Amit mondasz, az lehet, sőt biztos, hogy működne, de az a probléma, hogy esetemben kezdésnek 0 felhasználó és 0 termék van, szóval nem kivitelezhető, hogy előre felvigyem őket.
Gondolkoztam, és lehet, hogy így nem is logikus, mert mi a fenéért vinné fel több felhasználó is ugyanazt a terméket?! Tehát annyiban módosítani kell majd az ábrát, hogy egy felhasználó több terméket is felvihet, viszont egy adott terméket csak egy felhasználó vihet fel. De ebben az esetben az időpont sem kell, mert teljesen mindegy, mikor vitte fel, nincs jelentősége...
Szóval akkor egy-a-többhöz lesz, és innen már más a helyzet. Na, ezt még át kell gondolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Android Streaming / Média Boxot keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest