Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Üdv a klubban. :-)
Én sokáig Hifista és 80-as 90-es évekbeli zenéket gyűjtő (ha lehet veszteségmentesen), fórum úgymond házigazdája voltam.
Most igazából a Mike Oldfield nem tudom, hogy korszakot jelöl-e vagy csak stílust.
Lényeg, hogy én Spotifyn mindig keresem a különleges változatokat átdolgozásokat, maxikat, ahogy átlagos rádióban pl. ritkán hallható.
Most Alphaville- Dance With Me-t kerestem különlegesebb változatokban is.
[link]
Így már lassan a 2.-ik 10.000-es listám tellik, be mert elég mindenevő vagyok és a rendes változatokat is belerakom természetesen.
Annyi, hogy ezen időszakból sok különlegesség van ami elég kevés embernek van meg, csak disc jockey-nak rádiós műsorvezetőknek, ebben a közegben és korszakban mozgóknak.
Nekem is van olyan, hogy egy szám nincs benne a választékban vagy nem az a verzió amit szeretek, vagy a legjobbnak tartok.
Pl. Anno ilyen volt Bonanza Banzai - Induljon a banzáj akkor nem volt fent rendes változatban, gondolom most már igen.
Kettő dolog, egy fizetés nélkül is bele tudsz hallgatni a zenékbe talán keresni is, akár PC-n is. (ne utánanéztem ez nem teljesen igaz)
A leírás szerint:
Nem, regisztrálás nélkül közvetlenül a Spotify-on nem tudsz teljes körűen keresni vagy zenét hallgatni.
De van néhány kerülő lehetőség:
🔹 1. Spotify webes kereső Google-on keresztül
Beírhatod a Google-be például:
site:open.spotify.com "Queen"
Így megtalálod a Spotify-on lévő előadók, albumok, lejátszási listák linkjeit — ezeket meg tudod nézni regisztráció nélkül, de a lejátszáshoz már be kell jelentkezni.
🔹 2. Előzetes betekintés (preview)
Bizonyos esetekben, ha egy Spotify-linket megnyitsz (például: open.spotify.com/artist/...néhány másodperces előzetest (preview-t) hallhatsz fiók nélkül is.
Ez azonban nem mindig elérhető, és csak rövid részleteket enged lejátszani.
A másik saját zenéket is berakhatsz úgymond feltölthetsz a listába, csak magadnak, ezt ritkán használtam mert sok zeném wav-ban van, vagy esetleg FLAC vagy APE.
De ez a metódus:
🎧 1. Saját zenék lejátszása Spotify-ban (csak magadnak)
Igen, be tudsz rakni külső (saját) zenéket a Spotify-ba, de ezeket csak te hallod, és nem kerülnek fel a Spotify szerverére.
🔹 Asztali (PC-s) Spotify alkalmazásban:
Nyisd meg a Spotify appot (Windows / Mac).
Menj ide:Beállítások (Settings)→Helyi fájlok (Local Files)
Kapcsold be a „Saját zenék megjelenítése” opciót.
Add hozzá a mappát, ahol a zenéid vannak (MP3, M4A, MP4).
Ezek ezután megjelennek a „Saját zenék” vagy „Local Files” szekcióban.
📱 Ha mobilon is hallgatnád ezeket, akkor:
A számítógépen és a telefonon is ugyanazzal a Spotify-fiókkal kell bejelentkezned,
és ugyanarra a Wi-Fi-re kell csatlakozniuk.
Így a helyi fájlokat át tudod szinkronizálni a mobilra.Most ez a veszteségmentes zenékkel nem tudom mennyire változott ezt azóta nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Horgász topik
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest