Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Eljutottam oda, h a laptopon latszik az osszes album es szam. Csinaltam hozza egy lejatszasi listat. Ez a telefonon meg is jelenik a lista neve, de az albumokat, szamokat mar nem tudom betallozni a telefonra. Kihagyok esetleg v.mi lepest vagy...? (a telefonon a helyi halozatok opciot termeszetesen engedelyeztem es ugyanazon wifihez csatlakozom ennek ellenere a telefonrol nem tudom bongeszni a listat)
Egy jo 20 perce csinlatam (azt hittem csak ido kell neki) de meg mindig csak a lista neve szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest