Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer
    veterán

Én is törölném a reklámos free verziót a helyükben. Mielőtt más előadók is követnék Taylor Swift példáját, amivel az előfizetők fáznak rá. Egyszerűbb lenne 2-3 hónap premium trialt kínálni, én is egy ilyen 2 hónapos próba után maradtam premiumos. Arról volt már hír tervezik, bizonyos dalok csak a fizetőknek lesznek elérhetőek. Ez se rossz megoldás. Ahogy most működnek azt nem lehet sokáig csinálni a kiadók miatt, hiába duplázták az előfizetők számát egy év alatt.

A reklámok hallgatásával fizetnek a free júzerek (és a rosszabb minőséggel). Gondolom láttál már kereskedelmi tévét is. Nem tudom, miért fáj nektek, hogy van free verzió is. Fizess, élvezd a prémiumot, és ha nem tetszik, amit kapsz, akkor ne fizess. Vagy menj a Spotify fórumára reklamálni, hogy nem kapsz eleget a pénzedért. Teljesen felesleges a magyaros, irigykedős (csak azt nem tudom, mire) hozzászólásokat gyűjtögetni. Youtube-on se nézz tartalmakat, azon is dolgoztak és ingyen nézed ám. Ja hogy ott is vannak reklámok (amiket mindenki letilt persze)?

Új hozzászólás Aktív témák