- MIUI / HyperOS topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Digital
üzenetére
prémiumot nem fogod tudni megtartani, várd meg mig lejár a mostanin utána válts.
új accounthoz en mindig ezt csinalom, 20 mp alatt megvan az osszes zene atpakolasa (sok évnyi ingyenélés rutinja
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)tehát: gépen a spoti kliensben: dalok > ctrl+a > jobbklikk hozzáadás lej. listához > új lista
csinál neked baloldalra egy uj lejatszasi listat ezen a neven. arra jobbklikk, megosztás > link másolása
ezt a linket egyelőre félreteszed, megnyitod a böngészőben vagy elkuldod magadnak facen tokmindegy.megcsinalod az uj accountot, figyelj arra hogy mikor melyikel vagy belépve a kliensbe, amint megvan a link a regibol ki is lephetsz.
új accountal link megnyit és követed a playlisted, innentol kezdve minden eddigi zenéd az előző accról be lesz pipálva tehát meglesz a gyűjtemény > dalok fülben. ha lejátszási listáid is vannak azokat csak meg kell osztani es megnyitni a linket.
have fun

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem még sosem fizettem teljes árat egy spoti hónapért)