- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Marvinyo
üzenetére
Nem haragszom, mivel nem is te írtad hogy nem ér semmit általánosítva.
Nálad szerintem valamilyen egyedi hiba lesz, írtad már eleve a regisztrációd is furcsa valaki más használta az emailed? 
Szerk.: nálam az aktuális Discovery listának legrosszabb esetben is 20-30% érdekes, a jobb heteken pedig 60-70%. Olyan is akadt majdnem az egészet elraktam későbbre úgy válogatott. Magyar dalokat nem hallgatok, nem is ajánlott soha egyet se pedig régió alapján elvben dobálhatná az algoritmus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálad szerintem valamilyen egyedi hiba lesz, írtad már eleve a regisztrációd is furcsa valaki más használta az emailed?