Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogselyem
senior tag
válasz
Ádám16 #32037 üzenetére
En most jovok ki belole, mult het vasarnap a 27 fokos szobaban libaboros voltam ugy "faztam", ejszaka 2 vekony pokroccal takaroztam, mert faztam ejszaka.
Levegot csak a szamon kaptam alvas kozben, de csurgott a taknyom es a nyalam.
A megszokott nyari langyos vizes furdes utan razott a hideg, ugy fajtak az ujjbegyeim, mintha lefagytak volna.
Szoval durvan megfaztam vagy elkaptam vmit. -
bul07
nagyúr
-
Ádám16
addikt
válasz
Ádám16 #11784 üzenetére
Cuki volt a közelemben lévő Dm-es nőci, telefonon keresztül megkértem, hogy rakja félre a 4-et, ami még maradt meló utánig. Szeretem ezt az illatot, régen volt már ilyen jó árban Coccolino.
Jön a SUPREME által linkelt Arielekből is 4-4db, most megint elleszek egy bő fél évig szerintem mosószerrel, nagyon köszi nektek!
-
-
Ciccuka
veterán
Szerintem kímélő mosáshoz megfelel oda is. A gyártó se írta rá pontosan milyen ruhákhoz ajánlja. Ha univerzális van ráírva, akkor univerzális
axlfsi Az öblítő se rossz (Lidl - Aldi öblítő nincs nagy különbség), talán kiadósabb is, más nevesebb gyártók mostanában túlhígítják. Régen koncentrátumot lehetett kapni, most meg ilyen híg vackot adnak helyette.
-
nyikszi
őstag
Én ki se bontanám, hanem eladnám
Íze semmilyen, de legalább jó drága a kapszula hozzá. Mi tavaly beruháztunk egy automata kávéfőzőbe és nem bántuk meg. Főleg ha a családban több kávéfogyasztó is van, akkor nagyon megéri. Egy év alatt ott vagyunk árban, ahol a kapszulással lennénk. A minőségről meg ne is beszéljünk. És nem kell horror áron venni jó minőségű szemes kávét. Nem vagyok barista, nem is méricskélem a hőmérsékletet, csak megveszem a szemes kávékat és iszom
Egy-két kávé tesztet megnéztem és most van egy, ami nagyon bejön, ráadásul magyar és 5000 alatt van kilója. Akit esetleg érdekel, privátban szívesen leírom miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest