Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szijartg
őstag
úgy kell hogy fogod a kis optikai kábeled beledugod a géped oldalába és onnan viszed tovább a jelet pl. egy 5.1 v 6.1es erősítőbe. és természetesen az a cucc már tudja mit kell vele csinálni és hogyan ossza szét a jelet a dobozokra.
elméletileg még koaxialis kábellel lehetne eztt megcsinálni. a hang nemsokban fog eltérni optikai társától. de azt figyelembe kell venni hogy egy ilyen optikai kábel ami nem valami szar kb. 10-15k körül adják.
mod: de javítsatok ki ha tévedek
[Szerkesztve] -
luciferc
őstag
már van ilyen topik [link]. szvsz ott kellene folytatni
-
Kdani007
csendes tag
-
-
AMD Power
titán
Mikor még megvolt az asztali gépem , jó volt mert volt benne egy SB Live 7.1 amin persze volt SPDIF és arra volt rákötve a Megaworks 2.1-m és természetesen sokkal de sokkal szebben szólt. Most azt fogom csinálni , hogy veszek egy külső Creative hangkártyát és már mehet is a Scooter , Tiesto.......!

[Szerkesztve] -
Kdani007
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy laptopot amin van egy SPDIF 5.1 kimenet. Ez egy 3.5 Jack dugó(aranyozott belsejű). Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom ezt használni illetve hogy tudok ebből 5.1-es rendszert alakítani. Arról hallottam, hogy van ilyen illetve hasonló; optikai kimenetes hangkártyák és azt összekötöm egy dekóderrel egy optikai kábellel és arról működtetem a hangfalakat. Az lehetséges, hogy van olyan dekóder, hogy van ilyen 5.1 es Jack bemenete?
Előre is köszi a válaszokat, plz segítsetek!
Üdv.: Kdani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x Kingston KVR1333D3D4R9S/8GI (2x8GB) PC3-10600 CL9 RAM
- Dell Poweredge R320 1U Xeon E5-2470v2 16GB RAM (Proxmox, NAS, stb) 35e
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ehhez nem csak kábel kell, hanem egy dekóder is...
(De ne legyen igazam!)
Egy Gigaworks-szel szeretném házasságra bírni a laptopom, ha lehetséges!?