Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Azon gondolkodtam, ha veszek, egy ilyen külső digitális hangkártyát a géphez, és innen küldöm a jelet arra az Aux-ra, akkor az már elvileg tényleges 5.1-et fog adni? Vagy ez is kevés lenne ? =/
És amúgy látezik az az RCA-HDMI kábel ? Ahogy elnéztem azon a házimozin a HDMI csak kimenet....Vagy az ilyen full-duplex ki és bemenet egyben ?
mennyi idióta kérdés...bocs előre is
-
Dany007
veterán
Hello!
Nekem a következő lenne a problémám a témával kapcsolatban. Nem olvastam el az összes hszt, ha benne lenne a megoldás, akkor nyugottan küldjetek el a halába

7végén vettem egy Samsung házimozit. Nem a leggagyibbat, kb 60 ezres kategória.
Persze az volt a tervem, hogy összekötöm az alaplapn lévő digitális spdif kimenettel. De nem nyert.
A házimozi aux bemenetére kötöttem, és semmi hang nem jön ki.
A gép érzékeli, hogy be van dugva a kábel, hangerőt is tudok emleni, de halk sistergésen kívül semmi nem jön. Amikor tesztet futtatnék pittyen egyet amolyan recsegés inkább ami a kijön a hangfalból, tehát jelet kap.
Amúgy a házimozi tökéletessen működik analog módban, vagy más jelforrásból.
Természetessen a legújabb drivereket is leszedtem a hangkártyához ,de semmi különbség. Már szinte minden beállítást végigzongoráztam vagy 4x, de semmi.Alaplap : MSI P965 platinum.
Házimozi: Samsung HT Thx22 (Dolby Prologic2 DTS)Lövésem sincs mért nem jön hang =/ Sajnos analógon keresztül meg nincs igazi 5.1. Optikai bemenet meg nincs a házimozin =/
Hát, ha valaki tud valamit előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sony/Philips Digital Interconnect Format
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi! Akkor nem költök rá még 14 ezret
Végülis így se rossz. Annyiban különbözik, hogy a két hátsó hangfalra nem ossza ketté a jelet... Azt csakkibírom
Hát köszi a választ, meg hogy utánna néztél!