Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robokutya
üzenetére
Tavaly kipróbáltam a játékot notin, de a 2nd gen-es Core i3, meg a dedikált HD 7670M kevés volt hozzá nagyon, lehetett vagy 15 fps-em natív felbontáson. Most feltettem asztalira, és az első 3 tutorialt megcsináltam. Nagyon bejött már ennyiből is, szóval lehet, majd jövök ebbe a topikba.
Sajnos nincs sok időm rá éppen, de majd pénteken megcsinálom legalább az összes tutorialt, szombaton meg elkezdem építeni az első hajóm.

-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Szét is nézek, köszi.
De a hivatalos csapat mért nem csinál még cockpitot?Tudtok esetleg arról valamit, hogy csinálnának a játékhoz egy univerzumot is? Nem Elite bonyolultságban gondolkodom, csak mégis jó lenne valami néhány naprendszeres összefüggő világ, ami lelket adna a játéknak.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Robokutya
üzenetére
Jah, ezek olyan okos emberek. Én is annyit agyaltam 2-3 hónapja néhány egyszerű megoldáson. Napvitorlást én is szerettem volna, az lett volna a megoldásom, hogy a szárnyakról emelkednek fel a napelemek és mindig a Nap irányába fordítom majd azokat valami tekergetős megoldással, de valahogy túl kényelmetlen volt ez a funkció, nem éreztem használhatónak amellett, hogy uránból annyi van mint a szemét. De most ez a forgó megoldás megihletett.

Tehát a terv egy hibrid meghajtás, olyan leszek mint egy vitorlás gőzhajó, lesz természetesen normál meghajtásom is, de arra rendezkedek be, hogy alapesetben csak a napenergiát használom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest