Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• potic

csendes tag

válasz Sipi- #103 üzenetére

Sulinetre vettem egy SBLive 5.1-es kártyát 1 évvel ezelött. Sajta megadta magát. Visszavittem és kicserélték garanciában egy SBLive 24bit-re (SBLive0410), állítólag ez a SBLive 5.1 utódja. Régi kártyát SBLive-t már nem tudtak szerezni.
    Problémák:
    1. Ami a legfontosabb, hogy a gép azóta nem hajlandó kikapvcsolódni magától, kijelentkezés közbe befagy. Csak Reset vagy a kikapcs gomb sokáig nyomvatartásával lehet végleg leállítani.
    2. Iszonyatosan gagyin szól. Még a ALC650-es integrált hangkártyának is jobb a hangzása.
    3. Nincs rajta csak egy bemenet. Arra az egy dugóra kell kiválasztani, hogy Line In vagy Mikrofon vagy Digitál be legyen. Ez gond, ugyanis szoktam játszni a neten ahoz kell a mikrofon, meg van egy TV Tunerkártyám ahoz meg kell egy Line In, és nem szretném alkalmazástól függöen ki be dugdosni a dugókat.
    A hozzászólás azért írtam, hogy ti is okuljatok: ílyen kártyát ne vegyetek:(
    A problémámat meg holnap megoldom, visszaviszaem és kicseréltetem egy SB Audigy 2 Valure modelre (http://www.soundblaster.com/products/audigy2value/). Szerintem ez a kártya a SBLive 5.1 igazi utódja. Mind teljesítményben és mind formailag.
    Sziasztok.

Új hozzászólás Aktív témák