- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stomek76
csendes tag
Simongab hozzászólásán felbuzdulva és kicsit utánanézve 23.-án este 10- kor impulzusvásárlásként megrendeltem a gyári tokot. 24-én reggel már az Alzaboxban is volt (Győr). Tényleg nagyon patent és minőségi! Szeretem a Spigen tokokat, de ebben tényleg kecses marad a telefon, ugyanúgy recézett, mint maga a telefon hátlap és megmaradt a prémium érzés is teljesen. Sőt élőben még szebb is, mint képeken! Szóval köszi Simongab!
Nem bántam meg, hogy hirtelen és spontán berendeltem.
-
stomek76
csendes tag
Nekem sima, víztiszta szilikon tok van, mert sajnálom "elrejteni" a telefont, annyira szép. Amúgy tok nélkül is nagyon rendben van, mert a felületnek köszönhetően egyáltalán nem csúszik. Persze ez megint attól függ hol és hogyan használod, tárolod. Amúgy a Spigen az általam preferált, fóliából is.
-
stomek76
csendes tag
Annyi kiegészítés még, hogy a "szakik" azt mondják, hogy bár nem magas a PWM, de a Sony mérnökei más, "titkos"( sic!) módszerekkel is kímélik a szemet a sötétben és ezért nem fáj a fejed. Persze feltételezhetjük, hogy ez csak marketing maszlag, de a lényeg: nálam valamiért nincs fejfájás alacsonyabb PWM mellett sem. Én is néztem a Honor Magic 6 PRO-t és bár tényleg szép a kijelző, az egész összkép mégis olyan bazári nekem. De ez persze egyéni ízlés és preferencia kérdése. Illetve nekem a Sony név még mindig egy bizalmi faktor volt régi Sony felhasználóként.
-
-
stomek76
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid kis összefoglaló a telefonról pár hét használat után. Sokévnyi Iphone és Samsung használat után azt mondom megérte a váltás. A készülék (bár ez persze szubjektív) gyönyörű, egyedi és nagyon prémium érzést adó. A kameralyuk, sziget nélküli kijelzőre öröm ránézni és nagyon nem zavaró a felső és alsó káva sem( konkrétan meg lettünk hülyítve a csökkentés hajszolásával a teljes kijelző kárára). Féltem az oldalsó ujjlenyomat olvasótól, de ez is nagyon praktikus és szuperül használható. Egyszerűen kényelmesebb, mint a kijelző alá szerelt, csak amíg nem használod ezt nem tudhatod.
A szoftver elsőre puritánnak tűnt, de aztán pár hét után rájöttem, hogy pl. a Samsung milliónyi beállítása csak "csilli-villi feature-ök", de a Sony 1-2 extrája a praktikusságra összpontosít. A kamerahasználat kicsit bonyolultabb, mint más telefonokon, de itt aztán tényleg minden állítható és a képek nagyon természetesek és DSLR közeliek bizonyos méreteken belül. Az akkumulátor tényleg brutális, 2-3 nap simán összejön. Most először érzem azt, hogy nem bántam meg a váltást és nem érzem, hogy talán kár volt cserélni, plusz pénzt költeni, mert hiányzik valami a régiből. Szóval bátran ajánlom a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!