Hirdetés
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Hogy nem vettem észre idáig ezt a topikot?

Köszönet annak, aki felhozta.
Zárom, mert minden telónak van saját topikja, tehát a gyűjtőtémák feleslegesek.
Köszönöm. -
h€g€đü$
csendes tag
Nemtudok egy téma szerkesztő programot K750-hez?
vagy témákat...nekem az is jó -
h€g€đü$
csendes tag
Szevasztok!
Kértem ballagásra Egy K750i-t...
Sztem egész jó telefon
Az lenne a kérdésem, hogy 32 mb memória mellé nemadnak ajándékba egy kártyát is esetleg? -
Valcsi
csendes tag
Halli!
Hallott valaki már Z520i –ről ?
Nagyon érdekelne, hogy mikor jön Magyarországra.
-
Valcsi
csendes tag
Halli

Tudja valaki Z800i telefon kapható -e már?
Mert én nem láttam sehól.
Pedig el vileg van már.
Jó lenne tudni, hogy mikor kezdik árulni és mennyiért.
Előre is köszi
-
ysoltee85
aktív tag

-
ysoltee85
aktív tag
Lusta voltam végigolvasni a topicot, egy kérdésem lenne csak:
nem tudja vki, kb mikorra várható a W800 Mo.-on?
-
Hypp
aktív tag
2 hír a Mobile-review oldaláról:
Sony Ericsson Zoe – a clamshell for the youth![[kép] [kép]](http://www.mobile-review.com/uploads/zoe.jpg)
The second “leakage” of today from company’s presentation on January 25 is the Zoe. It’s a clamshell for young people to replace Sony Ericsson Z500, which didn’t come out to the market. The start price for the Zoe will make up some $200 in August. There are two color screens: the internal doesn’t have brilliant specs, just 65K colors, TFT and 128x160 pixels. The device has acquired the support of 3D games (there is no separate accelerator), PTT and a VGA-camera. For the first time the company has extended contact settings with a small video clip to be assigned, in addition to a photo. The phone book has got an additional area called Presence, which is used in IM service. The youth style is expressed in Style-Up panels, attached on front and back sides. The kit includes one extra Style-Up panel. The company has added changing backlight for the keyboard for the first time, the user can chose the color he likes, for example, change blue for red. The Zoe features 40-tones polyphony, which has become traditional for the company recently. The developers tried to make the Zoe the first model supporting 3D SMS, but it hasn’t happened, this function we will see in another model of this class. Naturally, the device supports EDGE. In all, we have a nice and quite simple solution. This is a good assortment model. We’ll see the official announcement soon.
Sony Ericsson Ellen – the first acquaintance with a charming stranger![[kép] [kép]](http://www.mobile-review.com/uploads/ellenmr.jpg)
Well, in the Internet eventually appeared early pictures of Sony Ericsson Ellen, our regular readers are familiar with it for a long time. It’s the device for young people with a good set of features of today. This is one of two phones of 2005, in which Sony Ericsson applied its new gaming concept. Everybody is already familiar with the devices, which work in two modes: the phone mode, the camera mode (landscape). In this case the developers made a step forward and added gaming functionality, above the screen are the buttons, which stand for A-B like in game consoles. For the gamers the company provided the support of 3D games, there is an integrated 3D-accelerator.
Like in the S700 the Ellen features Jack Knife mechanism, a version of Rotator with horizontal opening. It’s an attractive fashion solution, there is no auto closer, but a not big device gets open easily. The second feature of the youth design is Style-Up panels, so you can change the look of the phone very quickly. The kit traditionally contains one bright panel and one monotone classic panel.
The phone is equipped with a 1.8” 176x220 262K color TFT screen. For the first time the company added two stereo speakers, besides there is MegaBass function, which becomes standard for all models. If you ask me about an mp3 player in this phone, I’d answer, there is one. But the fact is that the company didn’t installed an expansion slot for memory cards to this modes not to make competition with the K750 and another music device Ophira. There are just 32 MB of memory onboard. The situation with the full mp3 support is like in Sony Ericsson K700. As for the nice details, the phone supports EDGE, Bluetooth, 1.3-megapixel camera, Push to Talk and 40-tones polyphony. Curiously, the device initially should have had a VGA camera and 72-tones polyphony. That’s how the things stand with the functionality. The PC connection runs via USB 2.0 protocol. Content providers will get interested that the Ellen supports OMA DRM Phase 1 in full.
The official announcement will take place soon, the sales will start in early autumn. The price will make up some $300-330, but it will drop to $250 quickly.
[Szerkesztve] -
szbuci
csendes tag
Maxi bocsát!
Nem tudná megmondani v.ki, hogy S700i-re hogyan tölthetek le MP3-at?
Nagy tisztelettel várom válaszotokat. -
adam526
tag
Figyelmetekbe ajánlanám ezt a topikot, ami kifejezetten k750i-vel foglalkozik
Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eri
tag
Csá Text!
Megnéztem a k550és k700i-t! Nem rosszak!Lehet h veszek csak egy bajom van h az én régi t300, t310 emnek kihagyott a mikrofonja, ami segélyhívásnál elég gáz!!! ezeknél az újaknál van ilyen? Nálad nálatok már vót ilyen kihagyás??? -
AS
félisten
Hypp ! TELJESEN IGY VAN!
ELDAR NEM TUD SONY val fényképezni!
NA mad mindjárt szurok be oylan képeket hogy ámulni fogtok
Videoja is jo..
Pl: Eldar s700 képei förtelmesek fejen álva becsukot szemel jobb képeket készitek vele.
D500-rol meg ne is beszéljek. 4* jobb képpket készitek vele! -
TexT-BoY
addikt
áp a D750röl tud valaki valamit? azt láttam hogy valami specko megállapodás alapján készül a teló:
-T-Mobilos menü
-W800i kaszni
-K750i szoftver....
tudtok már valamit a telóról bövebben? -
Moyder
aktív tag
még mindig nem tudja vki mikor jön ki a k750i?
-
Hypp
aktív tag
Szóval
Z800 teszt: Bővebben: link
K750i teszt: Bővebben: link -
adam526
tag
Azóta már a hibát kijavítottam az oldalamon, amúgy mostanra már k700 site is, mert még nincsen elég anyag a többihez. Meg valószínűleg ami a k700-on megy, az a k750-en is fog
-
Viktor77
titán
válasz
Hókusz Pók
üzenetére
Igaza van a haverodnak. Kóddal nem fog menni.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Hahóóó!!! Senkinek nincs segítő ötlete???
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eme topikba írok, de sietségemben ezt találtam megfelelőnek. Ha nem is pont időtállónak! Na szóval, van egy kőkori T100-om, melyet függetleníteni szeretnék. A kérdés: létezik ehhez a telefonhoz is sima kóddal való függetlenítő program, vagy nem? Egy Nokiás cimborám azt mondta, hogy tudtával nem lehet a sonykat oly módon függetleníteni! Valakinek javaslata, ötlete? -
adam526
tag
Ezt az oldal én készítettem(készítem).
Az első K750i/W800/D750i Site, szóval nézd meg. Egyenlőre csak egy jópár fénykép van, amit a telóval készítettek, meg egy rakás link
Bővebben: link
Amúgy ANGOLUL van, hogy az egész világ megismerhesse
[Szerkesztve] -
adam
csendes tag
Hi!
02 közep vetten k700 at es van benne t9!
Nokianak van jo telefonja, de duplaja arban legalab az ugyanolyan tudasu se-nek.
ar/teljesitmenyben sokkal jobb az se.
Igazan a nokia manapság sznob telefon, es a legtobben azert veszik mert ez a sikk es mas meg ciki snasz.
Anno nx10 eve ez volt, ha nem Nike cipod volt hanem adidas vagy mas!
''Nike az Isten, fuksz a kiraly, ................''
Korul kell nezni es nem kell szegyekni es belatni, hogy elet a nokian kivul is!
Csa
Hajra SE!! -
törölt tag
Nekem egy S700i van és az nagyon bejőtt.
Nokia párti voltam de amióta ez a készülékem van azota NO MÁS!!! -
Petek
tag
Hát épp ez a bajom nekem is, hogy felesleges a 3g kompatibilitás, így olyanért kellene fizetnem amire nincsen szükségem, ezért kicsit szomorúan, de tudomásul kell vennem, hogy az s700i, w800, k750 hármasból kell választanom

De azért kár, hogy sok vásárlót azért veszítenek el sztem, mert nincsen normális flippes telójuk. -
TexT-BoY
addikt
Belehet fejezni az OFFot!
Peti menny a Samsung topicba nem kell ide a 7m-es szutkod mert te még nem is láttad hogy mitöl 7megapixel de ha a samsungodat olvasnád tudnád hogy hogy vannak a dolgok... a lényeg hogy a SE 2mpx-es kamerái a legjobbak amikez nem kell obijektivet csavarni...
és most kitakarittatom az utolso pár hszt!
[Szerkesztve] -
WestCoast
csendes tag
de viszont ritka sokat tud
-
WestCoast
csendes tag
Samsung

Bővebben: link -
Hypp
aktív tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Viszont ha ez megjelenik áprilisban
miért nem lehet a w800i-t és a Clarat is kiadni kuniusra?
Á, ennek nagyon sok oka lehet, pl:
- nincs készre tervezve a teló (ami igaz is! A telefon fotót az Exif adatok alapján egy V800 -as csinálta, magyarán nincs kész a soft. A design is változhat némileg, elég csak megnézni az S700i hivatalos fotóit a bejelentés idejéről. A tényleges gyártásban nem teljesen úgy néz ki...),
- Piaci spekulációk,
- Gyártási lemaradások,
- stbstb
Most nem jut eszembe hirtelen több, de lehet még 1000 indok. Persze ez nem magyarázza a W800 késését a K750i-hez képest. A két teló ugye HW szinten gyakorlatilag megegyezik...
Na, jóreggelt
-
TexT-BoY
addikt
# ACTRAC3plus-, ACTRAC3-, WAV-, MP3- és WMA-lejátszás
# Mérete: 107×50×26 mm, tömege 136 gramm
ez a 2dolog elég durva:
1. Actrack teleonba az zsiros tudtommal az Actract egy specko formátum ami csak a Sony dismnekekbe volt ...
2. rohadt nagy és nehéz
Viszont ha ez megjelenik áprilisban
miért nem lehet a w800i-t és a Clarat is kiadni kuniusra?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hypp
aktív tag
A Z800 jó kis teló, de 3G-s, ami itthon egyelőre még felesleges...
Amúgy itt van pár S700i-vel készített kép az idei CeBiten a W800 K750i és K600 telefonokról.
Hypp
aktív tag
Új teló a japán piacra:
Petek
tag
A tudása alapján nekem a W800, vagy a K750i nagyon bejönne, de miért nem tudják ezeket kagylóformában is kihozni? Nekem annyira bejött a ez utóbbi forma, hogy nem szívesen vennék mást ( most amúgy Z600am van, csak már egy kicsit lemaradt a kor színvonalától, de nagyon megszerettem az igényessége és annó a tudása miatt )
-
Petek
tag
A Z800 senkit nem fogott meg?
-
Hypp
aktív tag
K750i teszt
TexT-BoY
addikt
áp!
éjjen a Se féle desktop távirányitó szolgáltatás BT-n! -
Moyder
aktív tag
nemtudja vki van-e már vmi pontos info mikortól lehet majd kapni?
-
WestCoast
csendes tag
jó akkor mostantól csak a témához szólok becsszó

-
Hypp
aktív tag
WestCoast, Mentha!
Hagyjátok abba az off-olást, mert rohadt zavaró! Egyébként Bővebben: link! Érdekes olvasmány!
És akkor legyek ON is:
Új, érdekes SE cucc: Bluetooth Motion Cam ROB-1
-
TexT-BoY
addikt
Egyenlőre csak a Pannon Gsm nem használ saját szoftot (csak a DEejuce)
Mellesleg mondom hogy nem SE v Samsung topic!
peti! menyetek MSN-en baszakolodni
köfi! nem gyözöm utánatok takaritani a szemetet
-
WestCoast
csendes tag
nahát mien jólelkű ez a sony ericsson megsajnálhatná saját magát is és gyárthatna néhány normális kinézetű telefont is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csak az a gáz hogy ezeket még csak az ericsson csinálta sz'al a sony nevet ilyen téren még homály fedte.
ja és még vmi! a sony ericsson-hoz mennyi egy stereo headset,
meg mégegy akksi stb stb? mert a samsungokhoz alapból jár
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3 hete