Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
horusz-
tag
válasz
oceanearth
üzenetére
Skypen a bedeko a nevem .msn
ldviti@hotmail.com . a kézikönyve és csomo fórumot is elolvastam de nem értek semmit .Automatában nem akarok fotozni mert nekem az nem jó. kézi beállitáshoz hülye vagyok és könyvböl nem értem meg mit mikor miért hogyan és mikor nem ezek nincsennek leirva ezt csak hosszú rutinból lehet tudni sztem.Azzal hogy valaki segit nekem csak felgyorsitom a tanulás folyamatát!Én sok kézilabda mecsre járok és ezeket szeretném fotózni.Most is onnan jöttem és katingattam (de minek) egy sem sikerült sok bemozdulás zajos életlen kép . Sok beállitást csináltam hátha valamelyk jó lesz de nem ! Hát röviden ez a bajom .
Aktív témák
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- Eladó 1 db Intermec PM43 ipari címkenyomtató
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ldviti@hotmail.com . a kézikönyve és csomo fórumot is elolvastam de nem értek semmit .Automatában nem akarok fotozni mert nekem az nem jó. kézi beállitáshoz hülye vagyok és könyvböl nem értem meg mit mikor miért hogyan és mikor nem ezek nincsennek leirva ezt csak hosszú rutinból lehet tudni sztem.Azzal hogy valaki segit nekem csak felgyorsitom a tanulás folyamatát!Én sok kézilabda mecsre járok és ezeket szeretném fotózni.Most is onnan jöttem és katingattam (de minek) egy sem sikerült sok bemozdulás zajos életlen kép . Sok beállitást csináltam hátha valamelyk jó lesz de nem ! Hát röviden ez a bajom .