Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
nordican
tag
Még valami. Fecoka írta (104):
Ha olvasod a gép fórumát akkor talán olvastál olyasmit is, hogy relytélyes foltok jelennek meg egyes képeken.
Nos elárulom, hogy mindennek az oka a finoman poros lencse, és kizárólag néha néha max zoom állásnál jelentkezik.
Tiszta lencsével viszont sohasem fordul elő.
Azt elhiszem, hogy a por az oka mindennek, de nem a lencsén, hanem a levegőben lévő porszemek okozhatják. Nem tudom, te mit csinálsz a lencsével, én sem fűrészüzemben használom, meg tisztán is tartom (használat előtt letisztítom, meg fújkálom), aztán mégis jelentkezik a probléma. Engem már igazából nem is a jelenség zavar, hanem tényleg az, hogy más miért nem foglalkozik vele. Ha ez a minden gép hibája, akkor minden fórumolvasónál is jelentkeznie kellene.
Jut eszembe: Valamelyik nap, fényes napsütésben vaku nélkül (!) használtam a gépet, aztán két képen a bal felső sarokban befigyelt egy akkora lilás kör, hogy majdnem sírva fakadtam. Erre szóljatok valamit, kár, hogy ide nem lehet képeket pakolni. Lehet, hogy ez szentségtörés, de a http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9129526&na_order= fórumon képeket is nézegethetnénk, én már oda is helyztem körös képeket.
Na, mára ennyit.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- További aktív témák...
- Nyomtatók, Tonerek HP, Epson, Canon
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest