Hirdetés

Aktív témák

• nordican

tag

Még valami. Fecoka írta (104):

Ha olvasod a gép fórumát akkor talán olvastál olyasmit is, hogy relytélyes foltok jelennek meg egyes képeken.
    Nos elárulom, hogy mindennek az oka a finoman poros lencse, és kizárólag néha néha max zoom állásnál jelentkezik.
    Tiszta lencsével viszont sohasem fordul elő.

Azt elhiszem, hogy a por az oka mindennek, de nem a lencsén, hanem a levegőben lévő porszemek okozhatják. Nem tudom, te mit csinálsz a lencsével, én sem fűrészüzemben használom, meg tisztán is tartom (használat előtt letisztítom, meg fújkálom), aztán mégis jelentkezik a probléma. Engem már igazából nem is a jelenség zavar, hanem tényleg az, hogy más miért nem foglalkozik vele. Ha ez a minden gép hibája, akkor minden fórumolvasónál is jelentkeznie kellene.
    Jut eszembe: Valamelyik nap, fényes napsütésben vaku nélkül (!) használtam a gépet, aztán két képen a bal felső sarokban befigyelt egy akkora lilás kör, hogy majdnem sírva fakadtam. Erre szóljatok valamit, kár, hogy ide nem lehet képeket pakolni. Lehet, hogy ez szentségtörés, de a http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=30&t=9129526&na_order= fórumon képeket is nézegethetnénk, én már oda is helyztem körös képeket.
    Na, mára ennyit.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák