- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#65675776 #1254 üzenetére
Ugyanez a véleményem, kibővítve a következővel:
- Ha már elegendő az mATX méretű alaplap (és az userek 95%-ának az), akkor miért "kell" megvenni hozzá a szokásos, fölöslegesen nagy ATX - miditorony házakat. Szinte alig-alig kapható olcsó, de normális kivitelű mATX ház, míg a "hagyományosból" százszor akkora a választék. Minek négy 5,25"-os bővítőhely, amikor általában egyetlen optikai meghajtót használunk, a kihúzható rack-fiókok meg az USB-s külső vinyók elterjedése óta (jó pár éve) teljesen fölöslegessé váltak?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
djculture #1195 üzenetére
Köszi, elhiszem!
Sajna nem szeretem az nVidiát.... VGA is ATi/AMD, proci, chipset is az lesz szerintem...
Még nem muszáj az alaplapcsere, de ha váltok, akkor mindenképpen kelleni fog a SATA3, USB3, meg az összes újabb "fícsör", amit az új procihoz kihoznak. A prockó persze egyelőre maradna a régi Athlon II-X4 640, egyszerre nem lesz pénz a továbblépésre (Bulldózerről álmodik a nyomor...
)
kieg: persze azt hiszem, legjobb lesz várni a megjelenésig, és majd annak függvényében váltani - akár Sandy-ra. Alaplap, memócsere, procicsere fog játszani, akkor meg akár teljes platformcsere is lehetséges.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Melyik lehet az a legolcsóbb mATX lap, ami már 100%-osan Bulldozer-kompatibilis?
Eddig ezt találtam, de erősen drágállom.... nem szoktam alaplapért 20k-nál többet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest