- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
Halihó!
Eben gubát...Megjött az AM3+-os deszkám: Asus M5A99X. Az egy szériával idősebb, AM3-as, M4A89TD PRO lapot váltottam vele. Feltoltam rá a W7 Ultimate-ot és a szükséges drivereket/szoftvereket. Semmi probléma nincs vele, patent minden. Azonos beállításokkal lefuttattam pár tesztet (Cinebench-11.5; PC Wizard RAM-és CPU-bech.;3DM06; Unigine Heaven...) Borítékolható volt, hogy az eredmények ugyanazok lesznek mindkét lapban. Ez jó, mert az előző lapommal is igen elégedett voltam. Erősen remélem, hogy az FX-es procikkal már kifizetődik a vásár: hatékonyabban teszi majd a dolgát, mint tenné a moddolt BIOS-os AM3-as "tesója" ... A manual BIOS-szal foglalkozó fejezetének insertjeiben, fekete hátlapon szürke betűk vannak - ettől kicsit kifolyt a szemem...Más rossz egyelőre nincs, egyébként az UEFI BIOS nagyon bejövős. -
reset
senior tag
válasz
memphis_19 #1198 üzenetére
Sokáig hezitáltam...ez a két deszka tetszett első perctől. Végül az Asus mellett döntöttem, mert most is ezt a márkát tolom... a korszerűbb UEFI BIOS és a DIGI VRM miatt.
Milka 78 Készítek majd beszámolót. A deszka kb. a jövő héten jön / talán annak a hétnek a vége felé...
-
reset
senior tag
válasz
memphis_19 #1194 üzenetére
Szia!
Én a helyedben inkább az AM3+ foglalatos deszkákból választanék; azok már a Bulldozert is tudják majd fogadni. Figyelmedbe ajánlom az általam előbb említettet vagy pedig ezt. Mindkettő jól tuningolható, újabb a chipkészletük, mint az általad említetteké - és az áruk sem vészes... -
reset
senior tag
Hali!
Rendeltem egy Asus M5A99X EVO-t... -
reset
senior tag
válasz
csabika0001 #1131 üzenetére
A CPU-kupakon és a dobozán is látható az OPN Tray - onnan beazonosítható, hogy C2 avagy C3...A C3 általában jobban bírja a tuningot, de mindkettőt lehet húzni
-
reset
senior tag
válasz
csabika0001 #1129 üzenetére
Itt sillabizálhatsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged