Új hozzászólás Aktív témák
-
szipak
tag
válasz
Mr.Csizmás #12011 üzenetére
tuningpróba megvolt (amikor már láttam a leheletemet, akkor kezdtem el szórakozni...
), de szerintem a lapom nem kultiválja a 270 feletti fsb-t
lehet kellene valami zsiványabb lap, habár a 3375 MHz se egy rossz dolog
kérdem én: érdemes-e lecserélnem abit kn9 lapomat, amivel meg vagyok alapvetően elégedve, csak tuninghoz kellene még egy kis plusz. sli/crossfire-re nem vágyok, alapból inkább az alacsony fogyasztás-halk működés a célom. int. vga se nagyon kell, van 3870-em. vagy esetleg van olyan lap, ami lekapcsolja diszkrét vga-t alacsony terhelésnél?
-
szipak
tag
válasz
Mr.Csizmás #12009 üzenetére
EE az energy efficent, ez a régebbi megjelölés, az e utótag az újabbaknál van. magyarul kisebb a fogyasztása. az én 4850e procimnak 45W-ban van meghatározva a TDP-je.
off: igen,az erkélyen is gondolkoztam már
-
szipak
tag
üdv
remélem nem zavartok el rögtön, mert nem 100%-ban ideillő a kérdésem
lényeg, hogy van egy abit kn9 lapom, rajta egy moddolt hűtő-lefogatókeret (egyik pöcök letört, az lett pótolva). nem tudtok valami helyet, ahonnan lehetne újítani 3 pöckös keretet?
valamint, hogy a ténylegesen a témához is hozzászóljak, letaszítottak a 4850e 3. helyről (3375 MHz már kevés
), de lehet, hogy holnap elborul az agyam és rányitom a gépre az ablakot, úgyis kellemes -10°C van errefele...
-
szipak
tag
sziasztok!
egy látszólag egyszerű kérdésem lenne:
van egy jófajta abit kn9-es (sima!) lapom, rajta egy ac freezer pro pwm. szépen szabályozza is a ventit, de a legalacsonyabb fordulatszám, az ~1000. több helyen is olvastam, hogy másoknál 550 körül van a minimum. a biosban 30% valamint 50%-ra van állítva a vezérlés (ez a minimum). esetleg valahogy ki lehetne csikarni alacsonyabb rpm-et?
ja, rmclock-ot használok, idle-ben a magok hőmérséklete ~25-30 °C között változik, cpu dióda hőmérséklete pedig ~33 °C.előre is kösz a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged