Hirdetés
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Már nem tudom melyik abit lapom volt, de az egyik legjobb volt az biztos
A gond nem is vele volt, hanem vmelyik lowend mATX-es sarjával, a gyári pwm-es coolert nem tudta szabályozni megfelelően, a cooler minden más lapban hibátlan volt.
Persze akaraterő kérdése lenne GB részéről a történet, az a baj náluk túl sok modellt adnak ki egyazon lapból és érdemi fejlesztésre nem költenek, azért az vicc, hogy 2 modell közt annyi a különbség hogy az egyiken 10/100-as net van a másikon meg gigabites
"A CnQ-nak csak a processzor órajel- és feszültségszabályzását végzi a driver." Hát épp ezt modom, ha azt elvárjuk, hogy a venti vezérlés OS független legyen, akkor azt is elvárhatnánk hogy a csökkentett üzemmód cpu-nál is OS független legyen, de mind2-t meg lehet oldani, szóval túl lehet élni.
Az abit vesztét mi okozta azt nem tudom, de rengeteg lapjuk meghibásodott, az a legfontosabb rész és pont arra nem figyeltek. A sok fázis engem se hat meg, főleg mert feleslegesen fogyaszt csak. Talán KN9 ultra lapom volt abitból ami nagyon jó volt akkoriban, vagy KN9S már nem tudom, rég volt. NV chipes volt az biztos, de vele nem is volt baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- 32gb ddr4 ramok
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A gond nem is vele volt, hanem vmelyik lowend mATX-es sarjával, a gyári pwm-es coolert nem tudta szabályozni megfelelően, a cooler minden más lapban hibátlan volt.