Hirdetés
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ezért vettem mellé az fsp vga-tápot, erről megy a 2900 pro. Gondoltam elmegy a Mercury-val úgy-ahogy, ha a vga-ról le van a gond. Valóban nem őskövület, a melegedése idegesít meg a hangja, és nem fogok plusz 6-7 ezret költeni egy relative elavult vga professzionális hűtésére...
Nem vet fel a pénz, csak szeretnék egy kiegyensúlyozottabb gépet, no meg szeretném a GTA IV-et játszható szintre hozni... Persze türelmes vagyok, meg ez kb. mellékes, de akkor is: a tavasz beköszöntével jó ideig nem lesz időm gépfejlesztéssel foglalkozni, addig akarok összehozni egy olyan konfigot, amivel nincs gond.
A lap hőrézékelési gondjairól meg prociválogatásáról eddig nem tudtam, nem is értem, miben áll a probléma, de azt olvastam, hogy az újabb biosokban ezt már javították. Namármost, mióta feltettem a legújabb biost, azóta történt meg, hogy menet közben leállt a gép. Persze ettől még nem biztos, hogy az okozza, idáig csak egyszer fordult elő (ma) és kissé megijedtem.
Summa summarum: új táp kell, a mostaniakat meg szerintem eladom, aztán meglátjuk hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- BMW topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen routert?
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- Eladó alaplap Asus TUF GAMING B560M-E + Intel I5 11400 processzor
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest