Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
épp most kérdeztem a játékban , hogy a verseny előtti bemelegítésen beállított autóm ugye a versenyen is ugyanolyan marad? Hááát... elvileg, igen, mondták.
Szerintem ha megbizonyosodtál, hogy csak a versenyben szar a szar, amúgy minden OK, akkor kb lehet ez a helyzet. Én 900 fokon hagyom a logitech profilert és néha nagyot kell küzdenem, amikor megyek a futamokra... Trükköztem, hogy mikor menti és mikor nem menti el, de ... próbálkozz, figyeld, nézegesd, ott lehet a kutya elásva szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- iPhone 16 Pro 256GB Voda/One hibátlan 2026.05.04. Apple jótállás
- Bontás illetve lakás kiürítése !!!!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ha megbizonyosodtál, hogy csak a versenyben szar a szar, amúgy minden OK, akkor kb lehet ez a helyzet. Én 900 fokon hagyom a logitech profilert és néha nagyot kell küzdenem, amikor megyek a futamokra... Trükköztem, hogy mikor menti és mikor nem menti el, de ... próbálkozz, figyeld, nézegesd, ott lehet a kutya elásva szerintem