Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga997
őstag
-
csiga997
őstag
bocs, de nem olvastad tovább:
IMSI and Ki codes are the codes that identify a simcard at your network provider, this codes are encrypted at your original simcard, to find out your will need our SIM-MASTER card reader/writer, conexion via USB port. If you need to connect it to serial port (com) you will need our product SIM-CLONE.
szal, kereskedelemben kapható eljárásról van szó...
szerk: ja, és az IMSI általában rá van nyomtatva a sim kártyára, szóval nagyon törni se kell...
[Szerkesztve] -
csiga997
őstag
Ha beírod a google-be, hogy SIM cloning akkor kapsz kb 100.000 találatot, szal biztos nem lehet...
Amúgy nincs sok értelme a sim klónozásnak mert egyszerre csak 1 példány lehet bekapcsolva a hálózaton, mivel ugyanaz az imsi. Erre van a multi-sim, viszont olyat tudtommal egyik hazai szolgáltató se ad, bár a hálózatok amúgy képesek lennének rá.
Ja, és a GMSK (Gaussian minimum shift keying) pedig nem titkosító- hanem modulációs eljárás. A titkosító eljárásokat a gsmben A8, A5 és A3-nek hívják, szal ennyit a bedobott rövidítésekről... -
_Petya_
őstag
Bővebben: link
Azt hiszem ilyeneket használnak SIM-nek is.
Petya -
_Petya_
őstag
Ha már PIC, akkor Code Protection, az pedig bajos, mert a megtöréséhez szükséges lábak tudtommal nincsenek kivezetve a kártyára. Amúgy a PIC-ek töréséhez is a specifikacion kívül kell járatni az eszközt, tehár simán belehalhat...(Microchip doksi szerint)
A PIN, ADM ellenőrzést bent csinálja, és a ''KI'' kiolvasásához pedig ha jól tudom ADM4 kód kell, amit a szolgáltató nem fog neked kiadni. Tehát a SIMkártya semmilyen kötülmények között nem fogja kiadni a KI-t. Ami pedig a beszédkódolás, és az azonosítás alapja.
A Gemplus is gyárt többféle smartcardot, van, amelyik csak memoria (matav telefonkartya), és van pic-es(SIM).
Petya -
atifarkas
tag
de itt mar egy penzert kaphato komlet megoldas ami 8db simkartyat is tartalmazhat: Bővebben: link
-
atifarkas
tag
Szerintem akkor mar kezdheted is enni a kapod. Mivel a sim kartya is egy sima pic. Az iskolaban tanitja a pic programozast. Lehet venni olyant hogy: GreenCard, SilverCard. Van egy olyan alap simkartya(pic) program ami egyszerre tobb sim kartya masolatat tarolja es egy plusz menubol lehet kivalsztani hogy melyik eljen.
ez a program itt megtalalhato:Bővebben: link (Alul van par link is)
Az egyenleg mar nem a kartyan tarolodik hanem a kozponti szerveren.
Igaz komoly szaktudas kell oda. nem veletlenul csinalnak egy ket forumon ilyet soksok penzert. -
_Petya_
őstag
válasz
adriankoooo #5 üzenetére
Valóban minden kódolás törhető brute-force-al, ez is. Ha jól tudom 10^26 év alatt...
Ja és most nem akarok belemenni a GSM beszédkódolásba, és a SIM autentikációba, de gyakorlatilag törhetetlen, és a rádiókommunikáció sem dekódolható, így nem lehallgatható, mint pl. az analóg 450-esek
Petya
p.s.: Ha emberi idő alatt (~24 ora) lemásolod a simkártyámat, nyilvánosam megeszem a kalapomat.
Petya -
Den
veterán
válasz
adriankoooo #5 üzenetére
szvsz urban legend. nem véletlen hogy online bankolást is intézhetszu gsm telón.
-
adriankoooo
senior tag
_PETYA_
Te ezt eléggé rosszul tudodTényleg használnak titkosito kulcsokat és hujék is lennenek kiadni, de mint tugyjuk a szépség mulando avagy torheto.
Komplett is átmásolhato egy kártya ( a legalitása kérdéses), ijenkor ojan mintha ugyanaz a kártya lenne. szoval a pénz ugyanannyi rajta meg egyebek
irodalom:
http://klonovanie.szm.sk/
http://www.mobilmania.sk/art.ltc/2768
Kulonbozo warez oldalakon érdeme szétnézni, én ott olvastam ezekrol, de most nics kedvem megkeresni
adrián -
_Petya_
őstag
Nagyon, ismétlem NAGYON csúnya lenne, ha létezne ilyen készülék, de megnyugtatlak, nem létezik. Ha ismernéd a GSM rendszerekben alkalmazott kódolósi eljárásokat (pl. GMSK), vagy a SIM autentikációs folyamatot, akkor tudnád, hogy csak a szolgáltató ismeri a SIM ''másolásához'' szükséges kódokat, és azokat úgyse fogja neked megadni. Azt tartom valószínűnek, hogy a szolgáltató ad ''másodlagos'' SIM-et, de másolni biztos nem lehet. Talán manapság ez az egyetlen gyakorlatban alkalmazott kódolás, ami tényleg rendesen meg van csinálva, tehát csak brute-force törhető....
Petya
[Szerkesztve] -
sziasztok!
olvastam a neten ,hogy lehet kapni egy bizonyos simkártya másoló készüléket. valaki tudna erről nekem többet mondani + hol lehet ilyet kapni + mit tud, mi kel hozzá...? (tuttomal a vodában lehet kapni de miután én nem vodás vagyok ezért képes tmobil kártyákat is másolni?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest