- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
kipróbáltam mindkettőt 5 V-on. simán, indulnak
a 38mm-esnek még midig nagy légszállítása van, hangja viszont tényleg semmi. ideálisnak tűnik 3 vinyó hűtésére, mint intake, nyári körülmények között. télre viszont egy picit sok.
február elejére be fog érni egy 3-5 voltos tesztelés -
-
Muton
addikt
igazán jó fej volt, hozott nekem 2 ventit
így hirtelen:
1: 12x12x25, 11dBA: nagy csalódás ... túl erős, 7Von is. mondjuk jobbra számítotam hangtanilag (motorhang). csapágyhan nincs - lehet, h csak hibásat fogtam ki, mert:
2: 12x12x38, 14 dBA: na, ez keményen oda.... ennek seemmi motorhangja sincs. semmi. se csapágyhang. csak a hatalmas légzaj, mert olyan mennyiségű levegőt tol, hogy csak pislogtambármilyen üzemben lévő ventit raktam vele szembe _megfordítota annak a forgási irányát_ . csak úgy.menet közben.
7Vra lepotizva is iszonyat nagy a légszállítás, a hang akkor szinte tökéletes, de szerintem az ideális 5V tél, 6 V nyár körül alakul. a nagyobb testvére és egy big typhoon biztosan lő egy low-middle vizet
gyors teszt: fogtam egy papírlapot, ráragasztotam a ventire (1-esre), majd megnéztem, h 810 es fordulaton milyen magasra emeli. majd fogtam egy normál ventit, és megnéztem, h milyen fordulaton emeli uyan olyan magasra. 870. a kulönbég 7,4%. ez sok. nyílván ez a teszt nem jelent túl (főleg szakmailag) sokat azt viszont igazolja h egy átlag 7 lapátosnál jobb a kilakítása. hatékonyabb. nem is kicsit, nagyon() a 2-est nem tudtam ebben a rendszerben tesztelni, mert a 38-as 7Von is feljebb emelte a papírt, mint a 25-ösek maxon
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
nos, Anyukám ha minden igaz megy ki Bécsbe dec elő 2 hetében, hozatok vele több fajtát. ha nem megy, akkor tts-sel fogom megbeszélni a beszerzést, mert most jól felbuzdultam és naagy ventihiányom lett
. bár ez nem mehet a proci és alaplap rovására, de úgy néz ki, h belefér a keretembe. aztán sajnos hosszabb ideig nagy csönd lesz hw vásárlás terén
-
Muton
addikt
sajnos korkrét leírást nem találtam *. az előző szériájuk csapágyazása hypro volt, amiről azt tudtam meg, h folyadék helyett mágneses elven tartja aa venti tengelyét. gonolom ez a hybrid pedig a kettő ötvözete, vagy akár lehet teflon bevonat is. mittomén
az a lényeg h kib halk
késő tavaszra terveztem leglább 3-5 Silenx beszerzését, de kezdem úgy érezni (a sok 10/10es értékelés láttán), h hamarább szükségem lesz rájuk
szerk: *: így hirtelen
[Szerkesztve] -
Muton
addikt
én a 38 miliset szemeltem ki, csak sajnos nem tudom, h a gépház(
) tetején lévő félgömb szerűség az kilóg-e a 38 mm-ből (mint asszem valami turbine nevezetűnél) vagy benne van, mert a szívó oldalánál lenne a házhoz rögzítve, így nem mindegy
-
Muton
addikt
nekem van silenx ventim!
de csak 4 cmes
(10mm vastag)
viszont tényleg hangtalan, nem úgy, mit a többi chipset/rack venti.
bár tényleg húzós az ára, de megéri.
ha a 12es is ilyen, akkor idővel azt is veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest