- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
up
-
LineLord
tag
egy utolsó up me ma nagyonunom
-
LineLord
tag
up plz valaszoljtaok help me
-
LineLord
tag
http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=40&id=131814&start=0&len=1
UPP! -
LineLord
tag
up!Üzenet
-
LineLord
tag
Nah egy esti up
-
LineLord
tag
upppp
-
LineLord
tag
Bios frissítésben kéne még ma help!
shuttle av61s02s v1.4 -es lapom van award bios v4.51pg -vel.
kéne új bios link & help hogy mégis mit hogyan . leehtőleg meg ma -
LineLord
tag
hahó, segítsetek plz
ÁááppPpP -
LineLord
tag
2 pécés újságtól kérdeztem meg, ök se tudtka miért, enyire nehez ez a kerdes?
-
LineLord
tag
up
-
LineLord
tag
az a baj, hogy ahol vettem (hasznaltan) az alaplapot ott se tudták hogy mier van ez, nekik is mutattam manualt, ok se ertettek
-
LineLord
tag
Hi!
Shuttle Av61-es alaplapom van az alaplap manualjáan ( Bővebben: link ) az van írva a biosbeállításoknál, hogy tudja mérni a hőmérsékletét a gépnek, stb. De akkor az én biosomban ez miért nincs? Nem is lett frissítve a bios.
Igazából ez fontosabb lenne :
Szoval miért van az, hogy az alaplap leírásában benen van hogy tudja mérni a temp-et. de a biosomban még sincs. MIÉRT? -
steve@prhw
őstag
Szedj le egy Everest-et, nézz rá azzal is a SMART értékekre, hátha... Ha nem tudja kiolvasni, akkor valszeg biosból nincs engedélyezve.
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy döglik, nyugi! (Egyébként meg ha félremér, akkor is a 15 - 9 = 6°C hőmérsékletváltozás bekapcs után. Ez -a szobahőmérsékletet 18°C-nak véve 24°C terhelten.) -
LineLord
tag
Igen, levettem és megnéztem már, hozzá is raktam 1 kis digitális hőmérőt a tetejéhez, az 23°C-t mutatott. szal msot a winyó döglik vagy cska 1*űen rosszol méri a tempet?
-
steve@prhw
őstag
''bekapcsolásakor 9°C, késöbb MAXIMUM 15°C-t mutat a szobába 18°C-nél sosincs hidegebb ... Árt neki ez a hőmérséklet?''
Ne fogadj el mindent, csak azért mert leírják! Ez úgy általában igaz az életre, de a vinyó hőmérsékletére is. Ugye nem hitted el, hogy olyan hideg? Én tudom, hogy nem...
A vinyó SMART-értékeiből szedik a hőmérsékletet a progik, valszeg szegény egyszerűen félremér. (Egyáltalán be van kapcsolva a SMART engedélyezése a BIOS-ban?)
Vedd le a ház oldalát, tedd rá a kezed, és nagyjából besaccolhatod a hőmérsékletet! -
LineLord
tag
Hi!
Shuttle Av61-es alaplapom van az alaplap manualjáan ( Bővebben: link ) az van írva a biosbeállításoknál, hogy tudja mérni a hőmérsékletét a gépnek, stb. De akkor az én biosomban ez miért nincs? Nem is lett frissítve a bios.
A másik, hogy Samsung SPO411N 40GB-s hdd-m van. és a gép bekapcsolásakor 9°C, késöbb MAXIMUM 15°C-t mutat a szobába 18°C-nél sosincs hidegebb, több hdd temp mérő progival próbáltam,de mind ezt mutatta. A winyó max 5 hónapos. Árt neki ez a hőmérséklet ha tényleg ennyi, vagy 5hónap után a winyó kezd gajramenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged