- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
ivanolsen
tag
Telefon eladva, topic zárható!
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
Legyen 32 és akkor alkudtál is! Hívj fel ha érdekel, mert akkor kiírom cd-re a több száz csengőhangot, meg a progit! 06-20-998-1999
-
phatfarmer
csendes tag
30 ért megveszem. kp.
minden kell hozzá -
domesz
aktív tag
Hello! Lenne egy kérdésem. Ha tudod légyszi mond meg honnan töltötted le a játékokat? előre is kössz
-
ivanolsen
tag
Hát az nem a szomszédban van! A postával csak az a bajom, hogy mivan ha meggondolod magad vagy nem veszed át vaélami miatt? Akkor fizethetem Én a postaköltséget! Nem jössz errefelé valamikor?
-
domesz
aktív tag
Na???????
-
domesz
aktív tag
Bonyhád-Majos
-
ivanolsen
tag
Merre laksz?
-
domesz
aktív tag
Hello! Engem érdekelne 30e-ért(csak mert nem független). Postai utánvét mehet?
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
BP.
-
dalac5
tag
hol lax?
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
Oliverda
titán
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
Számhordozás!
Kikódolás! -
Lil' Lali
csendes tag
Hú az probléma, ugyanis az asszony Pannonos, ergó nem tudok mit kezdeni a Vodás telóval...
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
-
ivanolsen
tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁ, bocs! Hülyeséget írtam!!! Nem független hanem vodás, live menüs mint mindegyik gx20-as, és nekem ez pont jó mert én is vodás vagyok! Egyébként nem reklámozni akarom, de a voda Jóker+ szerintem a legjobb! Nekem legalább is!
-
ivanolsen
tag
A telefon független, 4 hónapos! Adom hozzá a töltőn és az 550mAh akksin kívül (ami teljesen jól működik), az autós töltőt és az új 750mAh akksit (amik 1 ill. 3 naposak) számlástól, garanciástól+ ha szeretnéd adok hozzá progit+ csengőhang gyűjteményt (több száz db)!
-
ivanolsen
tag
33000
-
Lil' Lali
csendes tag
Ár?
-
ivanolsen
tag
Sharp GX20 hálózati-és autós töltő, 2 akksi (az egyiket tegnap vettem garis, a másik is hibátlan) 6db Jawa játék, gyönyörű kép! Eladó! (Nokia 6310i-t beszámítok, de csak gyönyörű hibátlan állapotú jöhet számításba!)
Aktív témák
Hirdetés
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest