- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Constantin79
csendes tag
Üdv. köszi. Kérlek ilyennél - nálam sincs hogy "megbánás" áh erről szó nincs. Sőt az ilyen dolgokért is érdemes élni!!
Nagyon király.
És anak is nagyon örülök, hogy még egyik barátomat is be tudtam szervezni. Lennének többen is de sajnos van 1-2 olyan makacs, nem tudják mi a legjobb az életben. Ez az ilyesmi, pc stb soha okoz csalódást .. .
Azt a barátomat is ezerrel nyúzni fogom semmi mással ne foglalkozon legalább abba ez 1 hónapba csak pihenés, szabi és játék, ráadásul neki még gyermeke sincs; én részben hitel mellett egyedül nevelem, anya itt hagyott - szerencsére lakás megmaradt mindenben meg tudtunk egyezni 2 éve ki lett váltva a rosszul kiszámolt BB-s hitel egy Fundisra lett cserélve. Így már azért sokkal jobb kilásások elé néz az ember; szóval anyánál is van a kis-srác és itt nálam is nagyon sokat és mégis jut idő mindenre ami fontos az embernek. . . . . Üdvözlettel:

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon király.
És anak is nagyon örülök, hogy még egyik barátomat is be tudtam szervezni. Lennének többen is de sajnos van 1-2 olyan makacs, nem tudják mi a legjobb az életben. Ez az ilyesmi, pc stb soha okoz csalódást .. .
Azt a barátomat is ezerrel nyúzni fogom semmi mással ne foglalkozon legalább abba ez 1 hónapba csak pihenés, szabi és játék, ráadásul neki még gyermeke sincs; én részben hitel mellett egyedül nevelem, anya itt hagyott - szerencsére lakás megmaradt mindenben meg tudtunk egyezni 2 éve ki lett váltva a rosszul kiszámolt BB-s hitel egy Fundisra lett cserélve. Így már azért sokkal jobb kilásások elé néz az ember; szóval anyánál is van a kis-srác és itt nálam is nagyon sokat és mégis jut idő mindenre ami fontos az embernek. . . . . Üdvözlettel: