- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azt gondoltam, hogy a megosztás nem a pojektek közötti, hanem a projektek és egyéb alkalmazások közti megosztást jelenti.
Biztonsági mentésként ugye elég, ha a BOINC\projects mappát helyezem biztosnágba?
Azt hadd kérdezzem meg, milyen gyakran frissül a krediteim száma? Közben jópár feladatot 100%-ra vitt a masina, vagyis ''Ready to report'' lett a státusza, s mikor rámentem a Report fülre, néhány perces késleltetést jelentett a program, de ez idő leteltével sem változott semmi.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Köszönet mindenkinek, megtaláltam a csapatot!
Még utánaolvasok, hogyan lehet hatékonyabban működtetni a Seti projekt-et. Láttam az SSE3-as patch-et, de még nem sikerült beizzítani. (BOINC 5.2.13-at használok)
Kliensek terén is körbe kell szaglásznom, úgy vettem ki az előzményekből, ez is rengeteget jelent.
Reggel fél 6 körül indítottam el a programot, azóta megy folyamatosan, így 112,82 kreditem van, az átlag kreditet 10,91-nek írja. (Nem voltam itthon, így a resource share 100%.)
Még nem igazán tudom hova tenni az eredményeket, Nektek biztos többet mond! -
törölt tag
Sziasztok!
Nahát, kb. 5 perce én is csatlakoztam a Seti projekthez, kíváncsi vagyok rá mi is ez...holnap hagyom is menni a gépet reggeltől estig, megnézem hogy halad, mire lehet számítani.
szerk.: Jaj, és amíg el nem felejtem: Szeretnék csatlakozni a Ph!-s csapathoz, ezt hogyan tudom megtenni?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest