- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Egyébként klibírja jópár percig, egyszer kikapcsoltam a szabályzót és elfelejtettem visszakapcsolni órákig, szerencsére idle volt. Ha visszaveszed a feszültséget akkor lehet rajta javítani. Az enyém 1.4V helyett 1,125-1,15V körül viszi az alapfeszét (1800Mhz). Persze ha tuning van, akkor kell a fesz.
szer: sorry egy kicsit összekeveredtek az ablakok és a hozzászólások.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
mazda626 #454 üzenetére
Pedig nem így van.
Nincs hagyományos értelemben vett FSB K8-nál, ez a fajta duplázás pedig egyáltalán nem igaz rá.
A 600-as FSB emlegetése azért is melléfogás (azonkívül, hogy nincs is ilyen), mert úgyis a memória órajel korlátoz, mivel egycsatornás ddr memvezérlője van egy 754-es procinak, ami eleve felezi a memsávszélt egy kétcsatornás 939 3500+ a64 memsávszéléhez képest.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Órajelben vagy teljesítményben? Utóbbi szerint inkább 2200+. (1800Mhz)
+ 400Mhz ellen az alkalmazások többségében már kevés az új architektúra. Bár biztos van olyan, amiben a 2400+-szal is felveszi a versenyt.
szerk:
Hm, franc tudja, megnéztem most egy-két eredményt, és van, ahol még a 3200+ Bartont is legyűri. Úgy látszik rég nézegettem már ilyen jellegű teszteket.
Szóval valahol a kettő között lehet az igazság.
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Hát nem tudom hogy 754-es Sempronból (amiről sokkal inkább szól a topik, mint a socket A-ról ) mennyi hibásat láttál. Ezt lesarkazni nem lehet, mivel ugyanúgy rajta a sapka, és megfőzni sem (p4 cerkáknál kivétel nélkül kevésbé melegszik), csak szánt szándékkal, extrém körülmények között. De ez mindkettőre igaz. Proci elromlás szinte minden esetben a szakszerűtlen szerelés, vagy a procin kívül álló okból történik, hadd ne legyen ettől egyik-másik jobb vagy rosszabb választás.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged