Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiLANte
tag
válasz
Coyote2000
üzenetére
Szerintem átlagos, ezért is vettem anno 2400+-ost. Mivel annak 10-es a szorzója, így 200-as FSB-n ''csak'' 2 GHz az órajel, és azt gond nélkül tudni szokták a Tbred B-k. Ez eléggé be is jött, 204-es FSB-ig minden stabil volt, akár 1 MHz-enként is tudtam állitani, windows nem sz@rozott. Igaz nekem nForce2-öm van, tehát fix a PCI/AGP freki.
Lehet, hogy nálad (A7V600) valami nem bírja a szabványostól eltérő PCI-frekit?! Vinyó, vidkari? Ezzel azért nem árt vigyázni.
drwho-nak igaza van, amit még megtehetsz, hogy megpróbálod csökkenteni a szorzót, és 200-as FSB-n megküldeni. Zöld Sempronnál alapból nem fog menni, barnánál talán. Ha nem félsz kockáztatni, nézz be a ''Sempron szorzó lock'' topikba. A srácok vmi grafitozós módszerrel mobilosítják a Sempront, ezután már lehet szorzót állítani, VIA-s lapokon müxik - nForce-on nem
.
u.i.: neked kell tudnod, szükséged van-e arra a 8-15% többletre. Hagyhatod 1833-on is, gyorsabb memória-időzítések mellett (166-os FSB), úgy sem rossz.
Üdv.: attiLANte
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest