Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Én a 945-ös lapomhoz kaptam egy Realtek HD Audio manager nevő progit (kis piros hangszóró a tray-en), ahol tudom állitani a különböző effekteket, keverőpultot, stb...
Ezt elinditva, a mixer fül playback részén van egy villáskulcs, ami a setup részbe megy be, hogy mi legyen a playback mixerben. Ez a mixer toolbox. Ott alul az OK gomb fölött lesz egy olyan, hogy enable playback multi streaming. Ha ezt bepipálod, akkor kb fél perc gondolkodás után átállitja a gépedet több független kimenetesre. Ekkor a Realtek HD Audio Output-ból, Realtek HD Primary output lesz a mixerben. Ahány hangszóró eszközt csatlakoztatsz, annyi mixered lehet.
Szerintem nem bonyolult.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3183, 94% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest