- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
gang
csendes tag
javaslom vegyél uj procit!! a másikat vagy vidd vissza , vagy sózd rá valkire! :DD
-
gang
csendes tag
tulajdonképp most csak procicsere volt vagy egész gép????
-
Brutus
csendes tag
válasz
KillerCorp #1 üzenetére
Hi.Szerintem nézd meg az alaplapod mert a KT7A ból 2 fajta van a sima és az 1.3 Rá van Írva az alaplapra hogy melyik fajta. Ezután meg kell látogatnod a www.abit.com.te webhelyet és onnan letölteni a bios frissitést.
-
pedrohsi
tag
Nálam is előfordult olyan gond, hogy csak 3d-nél fagyizott a gép(játék, 3dMark), de ez memóriagond volt: 2db 128 DDR266 modul nem fért össze, addig cserélgettük a szobatársammal, amíg mindkettőnké működött:)
-
The_Tom
senior tag
biosok, regebbiek is: [L]http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/mb_biosdrive.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=KT7A[/L]
BIOS ID: A9
Fix nVidia GeForce4 Ti 4x00 AGP card compatible issue with Windows XP...
ez nem megoldas??
Üdv. -
törölt tag
Én is csak ismételni tudom a kollégáimat :) Szóval szerintem is itt lesz a kutya elásva, de ha mégsem, akkor még megnézném, hogy az AGP melletti PCI-os foglalatban ne legyen kártya, ezen kívül a procira raknék egy kis szilikonzsírt, és leporolgatnám a procihűtőt.
KillerCorp, mindenképp írd meg nekünk, hogy van-e fejlemény, jó? -
The_Tom
senior tag
válasz
KillerCorp #1 üzenetére
az rendben van hogy tobb lapban probaztatok, de volt os reinstall a probalkozasok utan?? mert a win eseten erre (sajnos) altalaban szukseg van, (ha nincs szerencsed) meg lehet, hogy vga cserenel is!
Üdv. -
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge #22 üzenetére
Opsz... szorri.
-
válasz
KillerCorp #11 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, Thunderbird->XP csere után mindenképp kell a win reinstall.
Nálam is a windows atomstabil volt, de a játékok alatt véletlenszerűen fagyott a gép.
Szal először rakd újra az oprendszert. -
sh4d0w
félisten
Én ugyan nem tsibe vagyok, de hátha tudok segíteni... :DDD
Oprencer reinstall mindenképpen, mert úgy tűnik, ez nem hardveres gond, miután minden egység külön-külön tesztelve lett már... Tehát fullra legyakni az oprencert és újratelepíteni, ha WXP, akkor SP nélkül, ha W2K, akkor SP2-vel. Ezután alaplapi driverek elsőként, majd video, hálózat, hang és DirectX - ez utóbbiból viszont a 8.1-es, nem a 9-es! Az új MediaPlayert sem kell erőltetni, sajna elég trére sikerült odaát, Redmondban...
Ezután próbáld a 3D-s alkalmazásokat. -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem KT7A van :) Amúgy ha jól tudom letölthetőek hozzá a régebbi biosok is. Neked hányas revízió van? Nekem v1.2 :D
-
VÁMpír
aktív tag
Ugye volt oprendszer reinstall?
-
Makker
tag
tisztelettel érdeklődöm, hogy hányas rev. az alaplap? tudtommal csak az v1.3-as támogatja az athlon xp-t rendesen. persze lehet, hogy megint valami baromságot olvastam :)
-
venember
tag
nem akarnék beleszólni a nagyok dolgába, de jól látom, hogy minden, de minden (!) hardverelem cserélve lett? És a hiba megmaradt? Van abban a gépben szoftver is, nem? Mondjuk oprendszer... bárcsak itt lenne tsibe... de tán más is...?
-
bazs
aktív tag
Ha jól értem minden volt külön tesztelve és működött is. Innen meghal a tudomány...
Bios frissítéshez meg kérj segítséget innen, biztos van valaki akinek még olyan alaplapja van régi biossal, vagy ha nem jön be írj egy mailt a gyártónak.. -
KillerCorp
csendes tag
Már a szervizben is szoftveres vagy biosos gondra gyanakodnak, más nem nagyon lehet.
Megpróbálom állitgatni a dolgokat.
Asszem régi biost nem nagyon tudok szerezni :((
Csak 1 érdekes dolog van hogy 3 alaplappal fagyott
ugyh, hogy minden cuccomat átköltöztették egy másik alaplapba.
ECS be Asrock ba és egy MSI be
De mindegyikkel ugyanaz volt a gubanc.
Szal ha mindenigaz se a videó kártya se a proci se a memoria nem rossz meg az meg az alaplap se mert mind a 3 ba ugyanaz volt....
winyo letsztelve azis jó.
Ráadásul már semmi változtatás nincs a gépbe mert az elözö proci van benne, csak a hiba maradt a nyakamon a többi megint a régi és elötte nem voltak kompatibilitási bajok, ugyhogy nemtom...
Kicsi vagyok és buta vagyok de akkor se értem :(
És 3 szerviz is csak széttárt karokkal tudott válaszolni. -
twollah
nagyúr
Hm nem tudod visszarakni a regi BIOSt?
Nem lehet, hogy vmi uj feature kerult az uj BIOSba amit ki vagy at kene kapcsolni, mert az csinalja a fesztivalt? -
nap
addikt
válasz
KillerCorp #1 üzenetére
Mi az ami mindig maradt ?
Valoszinuleg az lesz a bunos. :) -
LordX
veterán
válasz
KillerCorp #1 üzenetére
Vagy nem írtad le, vagy tényleg nem teszteltétek a VGA-t...
A procival onnan nem lehet gond, ha bebootol a rendszer -> SZVSZ hülyeség volt visszavinni...
A video-alrendszerrel kellene ott szórakozni. BIOS-ban kikapcsolni mindent->megy-e, más VGA, stb.
Én 2 hetet szívtam, amíg rá nem jöttem, hogy ki kéne kapcsolni a fastwritest... -
PeliScan
addikt
válasz
KillerCorp #3 üzenetére
Hát, nem tok mit mondani... Régi BIOSt nem tucc szerezni bele, ugye?
-
LukE
veterán
válasz
KillerCorp #1 üzenetére
elsőre ''3 alaplapból ugyanazt produkálta.. (ECS vel is )'' akkor nem lehet a proci a bűnös?
Ja, továbbolvasva nem.
Mi maradt ugyan az? Táp? talán kapott 1 pofont? esetleg ELMŰ? Azt írtad, szervízben OK, Nincsenek áram ingadozások?
Próbáld meg visszaírni ugyan azt a biost, vagy ha nem azt, akkor 1 másik régit, talán. -
KillerCorp
csendes tag
Ehh sajna kifelejtettem belöle, de azzal is próbálták :(
-
PeliScan
addikt
válasz
KillerCorp #1 üzenetére
Tényleg nagyon alapszintű segítség, de úgy tűnik, a 3Dvel van a gáz. Nem próbáltad más videókarival?
-
KillerCorp
csendes tag
Szal nagy a bajom....
Kezdem az elején:
Elhatároztam hogy gépet újitok
Utánna jártam a dolognak, megmondták hogy biost kell frissiteni, hogy belemenjen 1,8 as XP.
Meglett a Bios frissités bennn a proci, beindul....
Mi kell még?
Szal viszem haza a gépet...
Elindítok egy játékot, megy-megy eccer csak kilép minden figyelmeztetés nélkül..
Nézek bambán...
Ujraindititom, nekizakkanok megin a gammának...
zutty lefagy
Ezt aztán megcsinálta szinte mindennel...
Winfos tökéletesen fut, zenét hallgatok semmi baja.
De ha játékról, esetleg 3dmarkról van szó kilép aztán kifagy...
Vissza vittem a gépet a szervizbe ahol összerakták.
Nem hazudok 4 napon keresztül hurcoltuk oda hóba fagyba (az autó is összetört)
És nem tudnak semmit se csinálni vele.
3 alaplapból ugyanazt produkálta.. (ECS vel is )
Aztán letesztelték a ramot, szar volt kicseréltették
Most van egy Micron 512 sd ramom
Hazavittük, semmi javulás...
Ezután már nem tudtak mit mondani mindent leteszteltek minden jó volt...
Visszavittem az uj procit lemondva róla :(
Vissza raktuk az elözöt, hát nem ugyanazt csinálja???!!
Szal már nagyon kivagyok bocs ezért a regényért, de ilyen szar karácsonyom még nem volt....
A lényeg hogy Bios frissités óta fagy a gép orrba szájba. (összes oprendszerbe)
És nem tudom mit tegyek vele...
A konfigom: AMD Duron 800
Abit KT7A
Micron 512 SDRAM
Msi Gf 4 Ti4200
Maxtor 40 GB HDD
többi lényegtelen......
Valaki segítsen pliiz, legszivesebben már kivágnám az egészet.....
Aktív témák
- Diablo IV
- Facebook és Messenger
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Nyaralás topik
- Gamepad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest