- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
válasz
Teccik érteni? #13 üzenetére
Ha nem lennél ennyire agresszív és értelmesen írnál, akkor sok időt megtakarítanál mindenkinek.
Ha jól látom, te leginkább azt keresed, hogy mi a különbség a TV-OUT és a S-VIDEO (alias S-VHS nálad) között? Mert szerintem a kártya TV-OUTos, ha van rajta pölö egy S-VIDEO csati amivel TVre lehet kötni.
Namármost, ha te TV TUNER kártyát keresel, az megint másik tészta.
Tudni bírni kéne értelmesen fogalmazni és nem habzani! :DD -
rogers
aktív tag
Hihetetlen az ürge...
Na jó, akkor elmondom, hogy nekem van egy Inno3D Gef 4 Ti 4200 128MB-os kártyám, azon speciel van TV-OUT... De ez leginkább azért van így, mert amikor körülnéztem a neten akkor ilyet kerestem.
A 8x AGP miatt nem kéne parázni, sztem mostanság már csak ilyet gyártanak, működik a 4x AGPs alaplapokban is...
Ha pedig nem tucc néhány informatikai WEBoldalt találni videókareszokról akkor sztem ha mást nem, vegél egy Budapesti Piacot v. vmi más újságot és nézegesd a hirdetéseket. Általában mindenhol közlik már a WEBoldalt... -
rogers
aktív tag
válasz
Teccik érteni? #1 üzenetére
Ez sztem ugyanolyan hülye kérdés, mint azt feltenni, hogy a sajtban van-e lyuk. A válasz nyilvánvalóan attól függ, milyen a sajt.
Ha videokártyát veszel akkor nézd meg a funkcionális specifikációját a konkrét típusnak amit kinéztél. ha ott az van írva, hogy TV-OUT akkor van rajta...
Ismét egy rendkívül értelmes topic... :(
Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest