Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
1. elsore en is csak ezt a lehetoseget talaltam. de a forras elerheto, barki kozulunk belenezhet, kereshet hibat benne, tehat javaslatot. stb.
2. ez nekem is felvetodott, hogy mi lesz a walletekkel. ismeros korben vannak paran aki nemma kezdtek a szamkat, de mar megesett hogy veletlenul beszivatak egy-egy virust. es itt mar nem 10$ a napi bevetel, szal figyelve kell. ez az offline gep megoldas jonak tunik. csak legyen backup 2 helyre!
kesobb akar lehet n-m szignatures addresst csinalni, igy ha valakitol ellopjak a sajat reszt az magaban hasznalhatatlan.Illetve a valtokra valo belepest is csak valami safe computerrel kene (hallottam mar parszor, hogy onnan is lenyultak coinokat). erre mondjuk nemkell egy kulon notebook, hanem eleg egy tavoli asztal is, vpn mogott.
3. a poolbol minnel gyorsabban ki kell utalni ami bennvan, ertelmes fee mellett! (ne kelljen 1 coinhoz 0.1 fee-t fizetni
)szervert/tarhelyet tudok adni, de akar 5$-ert is lehet berelni digitaloceanon vpst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)