Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Rewards
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muzlii
csendes tag
Sziasztok!
Szoval gondoltam belevagok a "szep hangzas vilagaba" szoval probalok valami settet ossze rakni a nulla audio tudasommal es hat nem nagyon sikerul....
Szoval regrol van egy Sound Blaster AE-5 hangkartyam meg a gamer idoszakombol, gondoltam hozza veszek egy amplifiert. Egy ket cikk olvasasa utan ugy dontottem Fiio K-5 lesz a nyero.
A problema ott van hogy ossze dugom a AE-5 a K-5 t optical kabellell de 96khz akad es sistereg a hang teljesen halgathatatlan, mint 24 biten vagy 16 biten.
A fulesem egy beyerdynamic dt 990 250ohm.
A fules es amplifier zsir uj, szoval ha nem tudom megoldani a problemat akkor lehet cserelem oket. Szivesen meghalgatnam a velemenyeteket hogy mit es hogy csinaljak vagy mit csereljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest