- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
Szerintem Audigy-nél, X-Fi-nél inkább szoftveres a probléma, ez mondjuk eléggé jellemző a Creative termékeire. (Bezzeg az AWE 64 Gold...
)
Egyébként a BIOS memory hole opció átállításával néhányaknak sikerült megoldást elérniük a szóbanforgó kártyákkal, x64-es rendszerrel és 4+ GB RAM-mal. Persze ez valóban nem tökéletes megoldás.
Ja igen, 32 bites rendszerek esetén nem szokott ez a probléma előfordulni. -
wwenigma
Jómunkásember
-
N_A_S
veterán
XP-n is megy hibátlanul. Történtek érdekes dolgok, de kékhalál egyszer sem volt! Elsőnek nem rakta fel az Audio Console-t, majd többszöri próbálkozásra sem sikerült, fogtam és átmásoltam a W7 Program Files-ból. Ezek után eltűnt a SoundFontBank indítófájlja. Ezzel is ugyanígy tettem. Most minden funkcionál hibátlanul. Gyorsan váltja EAX-ban az Effekteket is. Elégedett vagyok!
-
PuMbA
titán
Miért? Tökéletes a hangleképezése,XP-ről amikor váltottam Vistára egyből jobb lett a hang,és minden a helyén van: telt,dinamikus mély,csilingelő magasak stb. Ennél jobb nem kell.Megy a belső DD és DTS kódolás is nekem,úgyhogy minden király.Problémám még nem volt vele.
"Windows Vista features a completely re-written audio stack designed to provide low-latency 32-bit floating point audio, higher-quality digital signal processing, bit-for-bit sample level accuracy, up to 144dB of dynamic range and new audio APIs created by a team including Steve Ball and Larry Osterman.The new audio stack runs at user level, thus increasing stability. The Windows Vista audio engine is designed to run faster than the Windows XP audio engine, and has tighter requirements on audio buffer position accuracy"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest