Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Looserke #1548 üzenetére
Hali!
Ja hogy VIA chipset-es lapod van.Csak mert ez nem derült ki sem a hsz-edből, se az adataidnál hogy milyen lapod van.
Hát VIA-s lapnál nem tudom hogy lehet eltüntetni ezt a kis ikonocskát, csak nForce-os lapnál. Eddig csak nForce-os lapoknál volt ez a ''probléma''.
Nem is tudtam hogy VIA-s lapoknál is kirakja a SATA eltávolítás lehetőségét. -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Looserke #1545 üzenetére
Szia!
Most nem jövök azzal a dumával hogy olvassál szépen vissza és megtalálod az elöző oldalon a megoldást.És hogy olvasni luxus szöveget.
De mivel olyan jó napom van ezért megosztom veled ezt a titkot.
Íme itt a megoldás: [link]
Aki ezek után nem tudja eltüntetni a kis ikont a jobb alsó sarokból az használjon ezek után guglit, vagy vegyen olvasó leckéket.Hisz a Google mindenki barátja.
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
qwertly #1506 üzenetére
Szia!
No látom te is a kis ikon eltüntetését szeretnéd eszközölni a SATA vinyóknál. És mivel tényleg nForce-os chipset-es lapod van ezért kirakja a kis eltávolítás ikont a jobb alsó sarokba. No hátha tudok ez ügyben segíteni.Hozz létre egy valami.reg nevű állományt és másold bele a következőket.
:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata]
''DisableRemovable''=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64]
Mentsd el az állományt és klikkelj rá kettőt, hogy hozzáadja az REGISTRY adatbázishoz. Amint ez megvan indítsd újra a gépet és ha mindent jól csináltál akkor el fog tünni a SATA eltávolítása ikonka a jobb alsó sarkból.
[Szerkesztve] -
LeslieG Jr.
őstag
Hali mindenkinek!
Egy olyan problémával fordulnék a hozzáértő urakhoz, hogy a vinyóm ezt a hibazüzenetet produkálta a HD Sentinel nevű programocskával. És ez valójában mit is jelent?
Ime : 2006.07.09. 12:06:57,#197 Current Pending Sector Count 0 -> 1
Egy kicsit megijedtem mert itt hagytam a gépet dolgozni és mikor hazajöttem nem csinált semmit csak lefagyott.A vinyó hűtve van egy 8cm ventivel és egy az aljára szerelhető Revoltec vinyóhűtővel.
Ja és a vinyó egy MAXTOR 6V300F0 SATA2-es vinyóka.
Thx a válaszokat
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest