- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdő
senior tag
THX!
Most már látja a lemezkezelő!!!
Még annyi lenne a kérdésem hogy nagy gáz ha feltettem a RAID drivert is? Telepítettem a Sata-t kérdezte kell e a RAID nemtudtam mi az (vagyis tudom de hogy a drivere mire jó) és az is felment.
Mondjuk csak meg akarom formázni a vinyót rátenni a régiekről az adatokat és akkor a régiek kapnak 1-1 formatot + új rendszert, gondolom akkor uninstallálódik a raid driver is.
Szóval ha majd új rendszer lesz akkor felismeri majd újra a sata-t vagy megint kell majd a driver?
(na meg persze az adatok megmaradnak gondolom...ugye???)
Különben az a váltószámok miatt van hogy csak 300GB körülinek látja a win és nem 320nak?
A régi 80-as vinyóim is karcsúbbak 4-5GB-al mint kéne.
erre van megoldás? -
kezdő
senior tag
Alapból SATA1-re volt állítva úgyamléxem de mindjárt megnézem.
A lemezkezelő viszont nem látja
Kérhetném hogy valaki 0-ról magyarázza el hogy kell életrekeltenem a vinyómat egy már működő XP segítségével???
(ha nem lesz más megoldás akkor lehúzom a mostani 2 pata vinyót és felteszek 1 wint sata-ra de ezt csak végsősoron mert háttértárként szeretném használni és nem akarok rajta semmi telepített dolgot...) -
kezdő
senior tag
Hi!
Plz help!
Adott egy működő XP SP2-es rendszer egy sima IDE vinyón, mellette még1 sima IDE vinyó.
Most vettem egy Serial ATA 2-es 320GB-os vinyót. Az alaplapom csak a SATA1-et ismeri de ez nem gond úgy tudom. Be is kötöttem a tápot meg magát a SATA kábelt is.
A rendszer felismeri hogy be van dugva mert eszközkezelőben látom de használni nem tudom és a sajátgépben sincs.
Leszedtem az alaplapom (Abit NF7-S) honlapjáról a SATA drivert telepítettem is de semmi változás.
Kaptam anno a lap mellé 1 floopyt is azt is betettem bootoláskor és F4-et nyomtam és kijött valami RAID-os cucc. Ott volt 1 olyan hogy mélyformázás de ha rányomok nemcsinál semmit csak lefagy.
PLZ valaki mondja el hogy tudom használatba venni az új vinyóm?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest