- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Out
addikt
Nos a kartya Pal-ra van allitva, de NTSC is ugyanolyan a kep....
Vegeztem egy tesztet, leirom a tapasztalatokat, hatha valakinek lesz ertelmes otlete...
Adott egy ATI ALL-IN_WONDER rage128 pro videokartya es egy Sapphire Radeon 8500LE 128 mb-os kartya....
All-In-Wonderrel: s-videon osszekotve a kartya a videoval, fekete-feher kepet ad... Composite-on osszekotve szines a kep...
Radeaon 8500LE: s-videon osszekotve fekete-feher kep, compositon osszekotve nincs kep, valoszinuleg nem kuld jelet a composite fele...
Talalkozott mar valaki ilyennel, vagy esetleg kartyahiba lehet es vigyem vissza?? -
Out
addikt
Nem lenne hulyeseg ha lathatnam a hozzaszolasokat :D
-
Out
addikt
Sziasztok!
A problema reszben megoldodott.... mar van kep a TV-n, de fekete-feher...
nos, ez biztos nem hardverhiba, ugyanis mar bootolaskor is fekete-feher a kep...
kartyahiba lehet?? esetleg a TV-vel van valami baj???? -
Out
addikt
Nos, ha minden igaz ma fogok kapni olyan euroscart csatlakozot amin van s-video dugasz... kivancsi vagyok hogy ugy menni fog-e a dolog, hogy a videokartya s-videojat osszekotom az euroscart s-videojaval..... remelem :)
-
Out
addikt
Igen, mielott kerdest felteszek azert olvasok egy kicsit... TV-out haladoknak ezt olvastam el...
Nos, videokartya hatuljan s-video csatlakozo, bedug videokartyahoz kapott kabel... a kabel masik vege egy olyan csatlakozoba megy amin van 2 rca 1 composite meg megegy ami nemtom mire kell :).... a composite csatlakozora kabel amely a videom euroscartjaba megy bele, termeszetesen a compositra...
Es videocsatorna atrak AV-ra, de kep nincs.... ennel reszletesebben nem tudom leirni.... remelem rajossz valamire....
Kabelek ellenorizve multimeterrel :) -
Out
addikt
Hat, akarhogy dugdostam a kabeleket csak nem akar osszejonni a dolog
-
Out
addikt
a problemat meg mindig nem tudtam megoldani.....
A monitoron a kep inditaskor csak akkor valtozott meg, ha a videokartyat es a tv tunerkartyat osszekotottem... ilyenkor a windozban is megjelent a displaynel a TV-re atkapcsolas, de hiaba nyomtam be, nem valtozott a TV-n semmi.... -
Out
addikt
Sziasztok!
Sapphire Radeon 8500 Le 128Mb -os videokartyam van, es tegnap megprobaltam a TV-vel osszekotni S-video-n keresztul, ugy hogy a gep es a Tv kozott egy video lett beiktatva, mert azzal tudom csak osszekotni egy euroscart csatlakozo segitsegevel... de a kepernyotulajdonsagok ATI display-nel, nem lehetett TV-re valtani... megtudja valaki mondani hogy ez miert van?? 3.5-os Catalyst driver WinXP
Ezelott a kartya elott egy ATI All-in-wonder rage128 pro kartyam volt, es azzal megtudtam csinalni ugyanezt....
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1 humoros
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest