- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A második HDD árából sztem inkább egy SSD.
A sztori lényege röviden:
Otthonra minimális előnyt biztosít a raid0, cserébe egy rakás lehetséges problémáért.
Nyilván, ha ezek nem jönnek elő, akkor tényleg remek megoldás.Otthoni felhasználásra sztem egy modern HDD + SSD a nyerő.
A HDD-k is fejlődnek még. Én is tervezem cserélni 1TB-os lemezre a jelenlegit.
Az biztosan még gyorsabb lesz.Megtámogatva egy gyors SSD-vel, akár rendszernek akár Z68-al csak "caching"-nek.
-
PH-User
addikt
Köszi szépen, az én két 500-asom se mai csirkék, egyik 2007 novemberi, másik 2009 augusztusi. De egyformák. Nem tudom, próbálkozzak-e vele, vagy hagyjam simán RAID nélkül őket. Rég volt már nagy gépem, szóval az 1.7 Celeron után holnap örülni fogok, hogy újra erős gépem van.
Ezeknek a P67-es ASRock lapoknak van valami intelligens ventilátor-szabályzási funkciójuk?
-
Kami11
őstag
Én is G-Skill-t használok, viszont az enyém F3-12800CL6D-4GBXH típusú. Ezt az eredményt sikerült elérni vele.
-
AirBooms
addikt
Igen.
(#4289) jorden06: én már biztosan az újabb platformot venném. Ha 2100-as procit veszel, akkor úgysem tudsz tuningolni, hiába nem használod az integrált VGA-t, tehát elég a H-s lap is. Viszont, ha később mégis erősebb, tuningolható procit szeretnél, akkor már érdemes most P-set venni. Csak vigyázz, hogy már az új, B3-as szériából válassz, bármelyik márka mellett is döntesz alaplapból.
(#4291) N_A_S : Lehet, hogy igazad van, nem tudom. A LinX viszont tuti!
-
medvezsolt
senior tag
Az én véleményem szerint egyik memót se a Sandy-khez tervezték. Az ECO az az ajánlott fesz (1,5) alatt van jóval.. a másik meg túl sok(1,65). De ez csak a feszültség kérdés.
Gskillból a Ripjaws-X-et terveztél Sandy alá. (Ha segít azoknak a típusjelzésben XL,XM van írva.)
Vagy van a Corsair Vengance, de az meg lehet magas lesz. Tehát marad a Gskill Ripjaws-X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest