Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
charly01
csendes tag
Sziasztok,
milyen autós tartót érdemes használni Fold készülékhez? Van olyan amiben kinyitva is tárolható a telefon?
Köszi a válaszokat. -
dawid92
tag
Lehet/érdemes úgy használni, hogy van egy dokkoló billentyűzet, amelyikbe beteszem a kinyitható Foldot, az lesz a monitor, és vígan használom, mint egy laptopot? Szerintem ez jelentené az igazi laptop-alternatívát, nem az, hogy keresnem kell egy konnektorba dugott monitort a DeX-eléshez.
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #40 üzenetére
Ez az apró változtatás a külsőn többet számít mint gondoltam. Ezekkel a határozottabb élekkel pofásabb , kinyitva "tabletesebb" Jobb a fogása is, és jóval kellenesebb érzés kinyitni. Ebben lehet hogy az zsanér is benne van, de arról nem találtam pontos infót miben változott.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, legyen akkor az 1 plusz pont. (Bár nem lett nagyobb aksi sem.)
Nekem kéne a 400ppi képsűrűség, mert az alatt látszik szerintem a turpisság, de az is maradt ugyan olyan ahogy látom.
Bár kb minden maradt ugyan olyan a külsőn, és az SD 3-on kívül..[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
helixP
nagyúr
válasz Elit3Zotya #34 üzenetére
Én a 4-es pontot nagyobb akksira / jobb energia felhasználásra cserélném. De nekem ~4 dioptria van a szememen, elég a 400ppi alatti
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Elit3Zotya #37 üzenetére
Köszi
-
Ricardo
titán
Igen. Hamarosan kiderül.
mikor lesz pontosan az event? Lehet valahol követni?
-
worxland
addikt
Spoiler:
Az első kettő meglesz, a maradék kettő nem.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
addikt
Mindettől függetlenül nem ártana a Samsungnak sem picit megreformálni a fold családot.
Ráférne a vonalra egy kis vérfrissítés.Pár óra és kiderül mit alkottak idén.
Ami nekem min elvárás lenne.
-Legyen könnyebb és vékonyabb
-A külső kijelző kicsit legyen szélesebb
-Kamerák legyenek jobbak, de tuti idén is csak a sima s24 kameráit kapja.
-Legyen kicsit nagyobb felbontású a belső kijelző(400ppi minimum legyen meg)és lehetne ugyan úgy tükröződés mentes mint az s24 UltraVolna még pár, de ez lenne a minimum, hogy fejlesszék.
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Ricardo
titán
-
Lajmund
őstag
Tavasszal meg úgy volt hogy nyàron Chrome-ot hasznàlok helyette de az meg nem jól méretezi a betüket. Szokszor túl apró.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
helixP
nagyúr
Szia Bog,
Milyen tokot használsz a készüléken? -
Beantech
tag
Tippem szerint Bog is tudja hogy a Honor is támogatja a tollat, csak nem arra gondolt hogy nem támogatja hanem hogy nem lehet kapni. Sajnos hiába támogatja ha kb. sehol nem kapható és ebay-ről is 50 ezer forintért lehet venni.
Az mondjuk szerintem kb. csak +1 felesleges feature hogy a külső kijelzőn is támogatott a toll egyrészt kicsi a kijelző azon irkálni másrészt ki a fene akarna a külső kijelzőn irkálni ha ott egy jó nagy belső kijelző. -
Lajmund
őstag
válasz bollokcs80 #24 üzenetére
Háromszor áztam már bőrig a fold 5-el. Azért ilyenkor megnyugtató hogy nem kell aggódni egy ilyen értékű telefonnal. Töltés tényleg csak kényelem de ennyiért tudja inkább mint nem.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Ricardo
titán
válasz bollokcs80 #22 üzenetére
"Tegnap amúgy megfogdostam egy Honor V2-t, azért a Fold5 elbújhat mellette vastagság tekintetében."
Valamit valamiért. A Honor V2 nem vízálló, és kimaradt a vezetéknélküli töltés is.
-
bollokcs80
Korrektor
Az Ultra tényleg nagy dög, a Pro Max kb. akkora, mint az S21FE-m, nem lenne vészes zsebben. Tegnap amúgy megfogdostam egy Honor V2-t, azért a Fold5 elbújhat mellette vastagság tekintetében.
De mindegy is ilyen áron egyik se landol a zsebemben mostanában.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
gusthy
veterán
Kedves @Bog !
Az tény, hogy egyetlen konkurens termék se kínál S-pent, de tollat igen: a Honorhoz lehet venni tollat, ami kb az S-pennel azonos tudású.
-
Samsai
újonc
Miért nem vízálló ha pl moto razr 50 ultra is az?
-
janeszgol
félisten
Az S23U után foldable telóm lesz pár év múlva, az tuti.
-
Jr.
újonc
válasz bollokcs80 #14 üzenetére
Ha a fold5-ről beszélünk, nekem kellemes meglepetés, zsebben 100x kényelmesebb mint pl 15pro max vagy s24 ultra. Ezeket tapasztalatból mondom. A külső kijelzőt hamar meg lehet szokni szerintem (1hét kb) a kamera résszel nem tudok vitatkozni , én tokban használom, nem féltem jobban mint bármi mást. Eddíg csak pozitív csalódás a részemről.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én is szerettem a fold 5-öt és valóban egy más szint a normál telókhoz képest.
Kamerában kéne még fejlődnie a fold 6-nak, na meg súly és méretben.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
bollokcs80
Korrektor
Nemrég az Emagnál baromi jó áron volt, 430 körül el lehetett volna hozni, gondolkoztam is rajta erősen, Bog-tól is kértem tanácsot, de nem mertem bevállalni. Zsebben elég kényelmetlen lenne a mindennapokban, a kamerás része sem a csúcs ennyiért és utazás közben azért félteném a sérülésektől.
B.Cs.
-
HThomas
őstag
"ülök vissza a Fold5 elé, ahol jóval nagyobb kijelzőn tudok böngészni, közösségi médiát használni, játszani, de legfőképpen dolgozni. Szöveget editálni, képeket és videókat szerkeszteni, a fórumban hozzászólni, levelekre hosszan válaszolni."
Nekem ezeket eszembe nem jutna egy ekkora méretű eszközön csinálni... sokkal inkább egy 12-14" közötti laptopon. -
Lajmund
őstag
Plusz csavar hogy lehet nem jön az euba ha tenyleg lesz. Habàr nehéz lenne elképzelni hogy ne lenne globàl mert itt az euban és amcsiban is vennék mint a cukrot mintha ingyen lenne. 😅 Ha tuti jönne tavasszal a S szériával akkor én is megvàrnám.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Érthető, csak viccből írtam.
A legjobb kombó egy Honor/Huawei forma és méret lenne szerintem Samsung vízállósággal, tollal és szoftverrel. Bár a OnePlus Open is jónak tűnik, bár élőben még nem volt hozzá szerencsém.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
worxland
addikt
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Itt meg kutya van.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
DrBubo77
veterán
válasz viragdani01 #5 üzenetére
Bizony több volt.
De én egyelőre nem cserélem le a Foldomat.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A Honor Magic V2 anyagban több volt a cica!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Lajmund
őstag
Eddigi infok alapján nagy vàltozàsra ne készülj. Talán majd a 7 vagy az ultra de inkább az utóbbi hoz majd hűha faktort ha jön egyáltalán erre.
-
joey04
titán
Nekem is tetszenek a hajlítósok, de ami nekem fontos, abban még gyengék. Ameddig ezeken nem változtatnak, addig csak figyelemmel kísérem őket.
-
prolad
addikt
Sajnos nem túl előremutató a hardver és a gyorstöltést is kispórolták belőle, de azt el kell ismerni, hogy remekül összerakták és hibátlanul teszi a dolgát (megjelenéskor vettem). Remélem összekapja magát a Samsung és bekerül pár érdemi fejlesztés is, nem. csak pár gramm meg fél mm mínusz.
-
Lajmund
őstag
Pár gondolat eszembe jutott amikor meglàttam a cikket de mivel minden le van írva csak megeresősíteni tudom ezeket. Én nem hasznàlom ennyire ki a készüléket így nekem az aksi bőven elèg egy napra ugy hogy 20% alá nem merítem. Màr mindenhova leirtam de annyira böki a csöröm hogy ide is leirom. A francért tünt el az ai miatt a google alapú fordítás a gyàri böngészőböl meg billentyűzetből ha ez a nyomorult ai fordító is google alapú? Amúgy a telo meg az egész testreszabható szoftver nagyon rendben van. Enyém is olyan mint az új.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest