- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Én nem azt mondtam, hogy ilyen nincs!
Bent a melóhelyen is van egy 193P, annak sincsen gombja, de minden további nélkül be lehet állítani hozzá felhasználói profilokat a MagicTune-ban. (Nemrég volt róla szó egy másik fórumban, hogy mit is állítunk a MagicTune-al, a videókártyát, vagy a monitort, akkor próbáltam legutóbb bizonyításképpen, és mentettem profilokat különböző néven.) Az FSC P19-2-höz adott DisplayView is tudja ezt egyébként. Két kattintás, és máris az esti beállításokban vagyok.
u.i.: Majd ha bemegyek dolgozni megnézem Neked pontosan, hogy hogy van ez a MagicTune-ban, ha addig nem találod, mert fejből nem emlékszem. (Mondjuk az legközelebb pénteken lesz!)
u.i.2: Nem csesztetjük a koreai mérnököket, nem is olyan hülyék!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
Puncipocak #301 üzenetére
Én mindenkinek azt javaslom, hogy a gyártó álltal ajánlott frissítésen használja a monitort.
A kérdésed nem butaság, de én nem tudok róla, hogy befolyásolná az élettartamot. -
Racecam
nagyúr
válasz
Puncipocak #290 üzenetére
Ne parázz!
Használd a monitort, ahogy egyébként is használnád. Játék, internet stb.
Ne keress folyton hibát, mert akkor biztosan találni is fogsz! Csak használd! -
Racecam
nagyúr
válasz
[CaveMaN] #261 üzenetére
Menthetetlen vagy!
Olvasd el időrend szerint szépen a hozzászólásokat és akkor rájössz, hogy igazam van. Először Te is elkezdtél parázni, amikor már be volt írva a válasz. (Azt is nézd mire válaszoltam és akkor látod, hogy ott pontosan le volt írva, hogy milyen lilásodás a probléma.
De szerintem lépjünk tovább! -
Racecam
nagyúr
Bakker [CaveMaN], highlander81, válaszoltam pár hozzászólással ezelőtt!!!!!
[link]
Miért nem lehet olvasni is!!! -
Racecam
nagyúr
válasz
highlander81 #236 üzenetére
Jesszusom, elfelejtettem válaszolni Neked!!
Igen nálam is és mindenkinél. No para! -
Racecam
nagyúr
válasz
highlander81 #202 üzenetére
Megkérem majd a moderátorokat, hogy javítsák ki a topik címét ilyenre: ''Samsung SyncMaster 193P és 193P+''
-
Racecam
nagyúr
Most nézegettem a Samsung magyar oldalát és feltűnt, hogy míg eddig a ''régi modellek''
között szerepelt ez a monitor, most visszakerült megérdemelt helyére.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Most, hogy így egy kicsit visszaolvasgattam, nem értettem, hogy miért tanácsoltam fLeSs-nek itt: #155 ezt: ''Szerintem is várj!''
Valószínűleg az az oka, hogy azt írta 3 évig nem adhatja el. Ez egy eléggé rossz helyzet, mert 3 év alatt jöhetnek, biztosan jönnek is olyan technikai újítások, amelyek ennyi idő alatt akár elavulttá is tehetik ezt a monitort.
Persze, ha valakit nem köt semmilyen eladási korlátozás, annak természetesen nem tanácsolnám, hogy várjon. Válassza ki a munkájához, szórakozásához a számára legmegfelelőbb monitort és nyugodtan vegye meg.
Ha majd újabb, jobb monitor jelenik meg a piacon még mindig eldöntheti, érdemes-e váltania, vagy nem.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
dzsoniboj #171 üzenetére
Khm..khm.. Itt: Bővebben: link a 11. oldalon.
-
Racecam
nagyúr
Nem tudom én sem találtam.
Piros kellene? Bővebben: link Válassz!
Nézd meg a képeket nagyban is!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Itt egy teszta 193P is benne van: Bővebben: link
Tudom, Tomshardware! -
Racecam
nagyúr
GERYZZ Te DVI-n járatod? Be lehet DVI-n is állítani a szinhőmérsékletet és ha igen akkor hol a MagicTune-ban. (Most nem férek hozzá a munkahelyi monitorhoz
) Kábelt kaptál hozzá? (DVI)
fLeSs Te kaptál hozzá DVI-s kábelt? -
Racecam
nagyúr
''2. E termék gyártásához fejlett félvezeto technológiával 99.999% pontossággal készült TFT LCD panelt használtak. A vörös, zöld, kék és fehér színu képpontok néha fényesnek látszanak vagy néhány fekete képpont látható. Ez nem a rossz minoség következménye és a termék zavar nélkül használható.''
Idézet a felhasználói kézikönyből. -
Racecam
nagyúr
Nem tudok dönteni, hogy 193P vs. 910T. A 193P drágább (még gyűjtögetni kell), nem lehet elég magasra állítani, buttonless, de nagyon szép dizájn. A 910T-t nem tudom megnézni. Esetleg inkább S-IPS?
-
Racecam
nagyúr
Ez a NEC honlapról való:
Bull Hungary Ltd.
Szepvulgyi ut 43
1037 Budapest
Hungary
Tel.: ++36 1 437 5114
Fax: ++36 1 437 5151
CASE Hungary Ltd.
Tahi 69
1135 Budapest
Hungary
Tel.: ++36 1 450 2930
Fax: ++36 1 450 2931
DNN Professional Graphics
Peterdy u. 15.
1071 Budapest
Hungary
Tel.: ++36 1 88 88 366
Fax: ++36 1 88 88 369
EMJ Hungary Ltd.
Szugló u. 54.
1145 Budapest
Hungary
Tel.: ++36 1 469 7094
Fax: ++36 1 469 6051 -
Racecam
nagyúr
S-IPS pl.: Bővebben: link
Bővebben: link -
-
Racecam
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
Éppen azt akartam kérdezni, hogy mikor akarod megvenni mert esetleg meg tudtalak volna hívni a közeljövőben egy 193P tesztre, feltéve ha tudsz hozni egy gépet magaddal, mert ami a melóhelyen van azon nincs semmi progi fennt. De ha ma veszed meg akkor úgyis mindegy már. Végül is melyik lesz a kiválasztott? Remélem irsz majd róla tapasztalatokat!
-
Racecam
nagyúr
De és a láthatósági szöge 170/170 ''csak'' de állítólag nincs szemmel látható különbség a kettő között. Egy biztos a munkahelyemen van egy 193P, de azon windows alatt fut egy program 24 órában (egy táblázat ami megjeleníti egy ''panorámatáblán'' végzett kezelési műveleteket) ezen nem igazán tudom ''tesztelni'' a monitort sajnos. Amit látni így belőle az nagyon jó, de tartok tőle ez a program egy TN+FILM panelos moncsin is ''szép'' lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32BG850NUXEN) 32" 4K CSÚCS GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest