Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Aktív témák
-
Alex91
félisten
Csak mennyi az elettartama az ilyen kijelzoknek, azt nem irtak?
-
mixyboy
tag
huh, erre nagyon kiváncsi leszek! :C Remélem az ára sem lesz sokkal több, mint 17''-os TFT-é... bár ez nem valószínű... (de az előállítás olcsóbb lesz, ebben bízok...)
-
djyangce
tag
Elnézést a kedves szerkesztőktől, de nem bírtam ki, míg beírják a hírt. Most láttam a Slashdot.org-on ([L]http://slashdot.org[/L]), hogy a Samsung bejelentett egy 17''-os OLED* kijelzőt. Május 25-én mutatják be egy konferencián és szerintem a technológia rettentő kecsegtető, bár biztos, hogy még kell várni egy ideig, míg megjelenik esetleg errefele és az ára is a pénztárcánkhoz igazodik. (bár egy szaklap cikkére visszaemlékezve, nagy számban mintha olcsóbban lehetne előállítani, mint a TFT-t)
*organicLED
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MSI G24C4 180Hz Ívelt garanciás monitorom eladó
- Eladó AOC C24G2AE 23,6 ívelt gamer monitor garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4142 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest