- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz pilu01 #21597 üzenetére
yep
(#21600) dominating
az új Skype szvsz egy rakás ! én visszaraktam a régit (Skype 3.2.0.6673) és ott működik minden![ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Kötike
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan app-ot ajánlani, ami a telóval készült képeket, videókat streamingelni tudja okos tv-re?
Olyasmire gondolok, mint pl. a You Tube alkalmazásban van integrálva.Előre is köszi.
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy híváskor néha befagy a teló? Úgy 10-ből 2-3x. Rákattintok a számra és jó pár másodpercig (ami körülbelül úgy 10 mp lehet) semmi. Majd elkezdi hívni. Rohadt idegesítő.
Slim ICS Rom + Semaphore kernellel -
giigz
veterán
Jó rom a Tiger, de most kipróbáltam a CyanAOSP legújabb verzióját, és ez gyorsabbnak, és még stabilabbnak is tűnik.
-
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok! tudna valaki ajánlani egy odinnal könnyen felrakható stabil,akksiidő növelő romot?
lehetőleg 4.0 (de ha atomstabil,gyors,és jó az akksiidő,jó 2.3 is)fölött szeretnék egy olyat,amire lehetőleg "rá van téve" a samsung touchwiz(s2 vagy s3 verzió)
lány tesómnak kellene a rom,mert a gyári 2.3.6 használhatatlan neki
köszi! -
warchef
tag
válasz vrgkrisztian #21617 üzenetére
Szia!
Odinnal csak 2.3-ig tudsz romot feltenni, itt is általában csak gyárit. Gyáriból jó a legújabb jwb/jw9/jw8. Erre rakhatsz még lagfixet, attól egy kicsit folyamatosabb lesz a működés.
4.0-ból nagyon jók F4K-romjai (r4 és r5), esetleg Tsunamics 2.5. Ezeknél már nem kell lagfix.
Touchwizet nem ajánlom, rá lehet tenni, de zabálja a memóriát, sokkal hamarabb belassul tőle a rendszer, mintha nem lenne rajta.Üdv!
"Maga olyan nagy állat, hogy vadászni kellene" by Rejtő
-
agoka07
senior tag
Sziasztok, hozzájutottam egy ilyen készülékhez, nagy örömömre Viszont, Nem működik az USB csatlakozás és így rootolni sem tudok. Gyári 2.3.6 van rajta ezt szeretném némiképp "jobbá" tenni, mert a kamera is homályos képet készít és néha laggol is brutálisan. Lehetséges USB nélkül?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
fo_di
őstag
-
Prevent
aktív tag
Sziasztok!
Zene lejàtszókènt hasznàlom a Galaxy S1-em. Làttam egy kèt ìràst a neten, hogy Neutron Playerrel jobb a hangzàsa stb. Azt is ajànlottàk hogy tegyek fel valamilyen Voodoo-t. Valaki tudna nekem egy leìràst adni hogy mi igazàból ez a Voodoo ès hogyan kell felrakni rà. Illetve mi szüksèges hozzà? Illetve ha Neutronnàl tudtok jobb lejàtszót kèrlek osszàtok meg velem! Köszi!Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
( V )
veterán
válasz Prevent #21623 üzenetére
lejátszóban nekem is PowerAmp van. nem vagyok vájtfülű de sztem az egyik legjobb extrákkal rendelkező lejátszó!
a Voodoo Sound egy speciális kernel driver a Wolfson WM8994 chiphez Supercurio által, ami új értelmezést ad az i9000 Wolfson DAC-nak és kb. hatványozottan jobban szól vele a teló. gyári helyzetben ugye ez nincs fent, de GB-n ha felteszed a Semaphore kernelt pl abban benne van (meg ha jól emlékszem még jó pár GB kernelben szintén) plusz érdemes az appot is feltenni mert nagyon sok jó beállítási lehetőség van benne (pl nagyon komoly zajszűrés felvételnél). ICS és JB alatt szinte már alap dolog és minden custom / főtt rom-ban benne van. a vájtfülüek szterint amúgy a GB + Voodoo szól a legszebben.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
válasz Prevent #21628 üzenetére
Pont ezt akartam a V-nek is válaszolni. Szóval a gyári romra fizetős Voodoo-t tudsz feltenni, ami nem kerül sokba, és csak a drivert cseréli le. Én is ezt használom, és ugyanúgy működik, mint a főzött kerneleknél. Ja viszont a root megléte szükséges.
Amúgy most néztem meg a CM letöltő oldalát és 30 napon belül már 3 stabil változatot adtak ki, nagyon gyorsan haladnak.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás88
őstag
válasz bencsikgab #21630 üzenetére
Az FM normalizálást (azt hiszem így van benne) valamint a 128X DAC dolgokat is bekapcsoltam. A decibel erősítést célszerű a 0-ra tenni, de ez igény szerint változtatható. De nyugodtan tesztelgesd a hangot, mert pl. zene hallgatás közben is változtathatod a beállításokat.
Bocs, hogy rövid időn belül kétszer is írtam, de nekem így egyszerűbb volt.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Prevent #21628 üzenetére
mert mindenképp kell a módosított kernel driver, tehát minimum egy kernel feltétel kell, de az kb 2perces manőver Odinnal.
(#21629) Tamás88
nem tudom - nekem az a módszer olyan mint a ROMtoolbox féle csak cwm telepítés sose működött viszont annak idején jó pár telót téglásított, uh inkább javaslom a "hagyományos" módszert, főleg azért mert mint te is írtad így is úgyis kell a root. noch dazu nem kell érte fizetni[ Szerkesztve ]
-
pilu01
senior tag
Nagyon köszi!
A Devil v1.4.1 hez tudsz még adni egy linket? Gondolom ez már eléggé kitesztelted hozzá!
Van esetleg még a tarsolyba olyan oldal ahol azt taglalják milyen apk-kat lehet kivenni v. cserélni a romokból?
Nyilván az MX Playert, Nova Launchert, PowerAmpt, YouTubeot, stb. felismerem és törlöm a romból ha nincs rá szükségem, de én olyanokra gondolok, hogy pl. Phone.apk amiből szívesebben látnám benne mondjuk a Nightly-ben találhatót. Ezt lehet büntetlenül cserélni? -
( V )
veterán
-
Gabisan
tag
Hi All!
i 9001 re Odinnal raktam volna fel egy gyari gb romot es nagyon sokaig tartott,a vegen killrd time al lett vege nem indult ujra a telo.Most az van hogy semmilyen modban nem lehet elinditani es meg ha toltore rakom akkor se jelzi a toltest.Mitol halhat igy le?Mit lehet vele kezdeni?Gabisan®
-
( V )
veterán
-
törölt tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy CM 10.1-re jött frissítés.
Ezt CWM-ből tudom telepíteni vagy gyári megoldáshoz hasonlóan, letöltés után egyből lehet telepíteni?
Ha CWM-ből kell, akkor ugyanúgy 3 wipe?
Előre is köszi. -
törölt tag
válasz pilu01 #21639 üzenetére
Köszi a gyors választ, de nem pont erre lennék kíváncsi.
Tehát stabil ROM van fent. És ez a stabil ROM most jelezte, hogy van újabb stabil frissítés?
A kérdés tehát, hogy ha letölti a rendszer, akkor tudom egyből telepíteni, mint ahogy a Samsung is csinálja gyári ROM-nál vagy ezt is cwm-ből kell? -
törölt tag
Koszonom a valaszt mindkettotoknek.
Egyebkent nekem egesz pozitiv a kialakult kep a stabil CM 10.1-rol.
Akkuido teljesen rendben van (2-3 napot is ki bir napi fel-1 ora beszelgetessel+ 1-2 ora wifi+ alkalmankent navi es egy kis jatek ) es eleg gyors is.
Illetve azt sem tapasztaltam, amit korabban irtak, hogy esetenkent magatol ujra indulna.
Van meg 1-2 hianyossaga, de azok nem letfontossaguak (nekem legalabbis), meg meg ugy is pofozgatjak.[ Szerkesztve ]
-
paxm
aktív tag
Sziasztok! Megváltam az SGS-től, így feleslegessé vált ez a Brodit márkájú autós tartó/kihangosító. Keveset használtam, de nagyon jó kis darab. A szivargyújtó fejben van a hangszóró, ami meglepően jól szól, itt lehet gombnyomással fel/letenni a telefont, hanerőszabályzó is van rajta. Stabil, nagyon praktikus. 6.000-. Ft.-ért el lehet vinni. PÜ-ben keressetek ez ügyben. Bp.-en vehető át.
Üdv.Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
agoka07
senior tag
ebben senki nem tudna segítséget adni?
S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
kalapacsolok
senior tag
Üdv!
Adott egy gyári ROM-os, rootol Galaxy S 1. Titanium backuppal csináltam mentést, szeretném újratelepíteni a rendszert. A beállításokban a gyári adatok visszaállítására viszont a telefon újraindul, majd ezt írja ki: [link]
Nem tudta formázni az adatokat, amikor az újraindításra kattintok, megint bejön minden, nem történt semmi... Mi lehet a baj? Hogyan tudnám újratelepíteni és elölről kezdeni az egészet, tisztán? Nem szeretnék KIES-sel meg szoftverekkel bénázni a PC-men, csak simán újratelepíteni a telót... :S
-
kalapacsolok
senior tag
válasz kalapacsolok #21648 üzenetére
No, van még egy probléma. Jó pár okostelefont rootoltam-buheráltam már, de ilyennel még nem találkoztam. Rádugtam a gépre a telót, hosszasan keresi a szoftvereket hozzá, majd automatikusan telepíti. Megjelenik a gépen a G és H meghajtó, de ha rákattintok, nem jön be semmi, azt írja, nincs ilyen meghajtó... A telefon nem jelez ki semmit, amikor rádugom, hogy válasszak (pl.: csak töltés, USB-mód vagy akármi)... Mi a franc lehet? Nem hiszem el, hogy ezek a dolgok nem képesek normálisan működni..... :S
-
A_ScHuLcZ
addikt
F4k rom bootloopba futott, tegnap még használtam, ma reggelre lemerült, töltőre dugtam, de el már nem indul. Egyébként is újra akartam már húzni, mert rengeteg gond volt vele (kezdve azzal, hogy az összes google szolgáltatás fc-zett folyamatosan már hetek óta), de így most muszáj lesz, csak nem lenne rossz, ha előtte tudnék csinálni egy friss mentést. Ha most wipe nélkül ráküldöm az F4k-t, akkor vajon be fog bootolni, hogy menthessek egyet Titaniummal?
(V), mit használsz most? Nekem ez az F4k nem jött be, mint fentebb is olvashattad, fc-zett és belassult, pedig nem is emlékszem mikor telepítettem már rá új programot marketből, nem szokásom.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest