- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
Nekem az új JB -nél vannak hiányosságok, de lehet az amatőrségemnek köszönhetem, hogy nem tudom mi a hiba, bár párszor újra romoltam a telót. Az egyik, hogy amit eddig megtalált Wifi hálózatot, most egyáltalán nem látja, viszont ugyan az a modem van, a másik meg hogy felül az óra megjelenítésnél csak annyit látok, ha pl. 08:13 van, hogy 08.
Ez lehetséges, hogy beállítás kérdése? Volt többször újra indítva a telefon, de egyik hiba sem javult meg. Lehet addig még ilyen kezdeti fázisban van ez a JB , addig vissza reppen Tsuna 2.5, vagy ez a CM9 RC2 Devil kernellel jól műkszik? -
( V )
veterán
válasz sixer66 #1801 üzenetére
peeersze ezek még alfa, pre-alfa buildek! a wifit nem a modem, hanem a kernel szabályozza és azt olvastam hogy ha nem lát hálózatot akkor a flight mód be-ki kapcsolás megoldhatja.
a CM9_RC2 alap kernellel kicsik akadozik, de a Devil3 1.0.2 vel szépen muzsikál!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Boonen007
őstag
válasz Boonen007 #1802 üzenetére
Az órára, pedig ha AOKP build mivel én azt használom (ez a beta 5 amit előbb beszéltünk elég laggos...) így annál találkoztam az óra gondoddal és a rom control->Clock->AM/PM Style->Regular AM/PM-re kell állítani a wifi-nél pedig ami még segíthet ha wifi beállításokban a menü speciális beállítások és kiveszed a Rossz minőségű kapcsol...-tól a pipát.
Remélem segítettem -
dbalazs123
aktív tag
válasz MPeter87 #1781 üzenetére
Ha a notification bar-on levő kapcsolóval váltod, akkor bekapcsolva marad a rezgés is. A notification drawer / widget buttons settingsben azt is be tudod állítani, hogy milyen állapotok között lehessen váltani a hang kapcsolóval. Nekem rezgő, és rezgés+hang között váltogat
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
MPeter87
őstag
válasz dbalazs123 #1805 üzenetére
Valóban jó így. -
sixer66
senior tag
válasz Boonen007 #1804 üzenetére
Az óra kérdése megoldódott, az tényleg csak az információ hiánya volt, a beállítás segített. viszont a wifi kérdés még nem oldódott meg.Lát hálózatot, de eddig ott ahol most vagyok kettőt látott, most csak egyet, viszont a térerő mindkettőnél a plafon volt, és más telefon viszont látja azt amit Én nem.Nah de azrét köszönöm, próbálkozom tovább,jah is a flight mod ki be kapcsolás se segített, lehet másik kernellel kellene próbálkozni.
-
logarithm
őstag
Warning new [Kernel][ICS] Devil3_1.0.3 [25/07/12] detected
changelog 25.07.2012:
- updated recovery (no "sdcard format"-bug anymore, external sd card is named correctly)
- vibrant: hopefully fixed froyo ril
- jellybean: galaxy s settings working nowLetöltés: [link]
-
( V )
veterán
-
Boonen007
őstag
válasz dbalazs123 #1812 üzenetére
Én ennyire nem vagyok képben, AOKP-ot használom, ebben ( V ) a szakértő. Egyébként jó kérdés mert egyiknél sem tüntetik fel, hogy most datadataás a rendszer vagy sem. Szerintem simán jb félét teheted.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Tegnap este írtam egy kérdést MIUI-val kapcsolatban. Csináljam meg az update me-ből, vagy újra rom-olni kell?
Előre is köszi a választWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
logarithm
őstag
válasz GrooveHero #1815 üzenetére
Melyik miui?
Gondolom Andy - updateme-ből sose telepíts, max sír hogy van új verza.
Honlapról leszeded, sd-re rakod.
Reboot cwm, ott clear init.d és nstools, majd format/system és install miui.zip. -
GrooveHero
addikt
válasz logarithm #1818 üzenetére
Köszi. Gondoltam, hogy nem úszom meg. Na mindegy, akkor majd megcsinálom nemsokára. A telepítés menete ezek szerint ugyanaz, mint a multkori Andy MIUI-nak, amiről van a logout-os cikk is, ugye?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
( V )
veterán
-
logarithm
őstag
válasz GrooveHero #1820 üzenetére
A Kiegészítés részt, olvasd el, úgy kell.
-
( V )
veterán
úgy látom Krampusz csinált végre egy külön JB kernel topicot is:
[Kernel][JellyBean] Devil3_1.0.3 [25/07/12] - i9000 and i9000B[ Szerkesztve ]
-
Vic61
senior tag
Kicsit idegesítő, hogy a SU engedélyes appok futtatásakor sokszor ismét és ismét engedélyezni kell. Nem tudjátok hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
JB AOKP...Samsung Galaxy Fold
-
polomaa
aktív tag
Minden egyes custom rom cserénél átírja az IMEI-t.Mitől lehet ez?
-
sixer66
senior tag
-
Aki21
aktív tag
sziasztok. kéne egykis segitség. nem akar elindulni a telo csak a cyanogenes háttér megy de nem megy tovább. :S ilyenkor a kernert kell ujra rakni nem?
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
Az mitől lehet, hogy az Android OS 65%-on pörög Devil V6 romon???
Este levettem töltőről és reggelre ~30%-ot merült, most 44%-on van és szinte csak a zsebemben pihent. -
( V )
veterán
az csak sima bootloop! kikapcsolt állapotból be tudsz lépni recoverybe? ha nem / nincs recovery, akkor ami volt utoljára kernel azt rakdt fel Odinnal!
(#1835)
nem de jobb lenne előbb azt ami volt hogy egyátalán elinduljon a rendszer rendesen és utána majd cserélheted!(#1833) MPeter87
hát meg kellene nézni BBS*-el (+ watchdog) hogy miért pörög a rendszer! a* xda-s [link] (ingyenes verzió)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
3 gombos recoery-re?
(#1839)
akkor e szerint: [link] a FixRecovery.tar.md5 -t szedd le - Odinba PDA-hoz tallózd be, és az auto reboot-ból szedd ki a pipát, és flasheld fel, majd akksi ki - be és 3 gombos recovery és ott cwm-ből installd a kedvedre való kernelt![ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Próbáltátok már CM9 alatt a JW1 modemet. GB alatt elég jól muzsikált. ICS alatt van róla tapasztalat?
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
( V )
veterán
-
dbalazs123
aktív tag
DerTeufel1980 Today, 02:58 PM:
"i am uploading V7 rom and V7 add-ons to rootaxbox server to the upload folder right now. upload should be finished in about 1 hour.i won't have time then, so just take it from there and feel free to post mirrows. the newest kernel is already linked in the first post"SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
sixer66
senior tag
Az komoly, felraktam egy JB Devil kernelt, és most folyamatosan újraindul és mutatja a kis fekvő andro-t felkiáltójellel egy pillanatig és megint újraindul.Odinos kernel van, amit fel tudok dobni JB-re?Jah és nem jön be recovery-se már
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Van mai CM10 build is
-
Aki21
aktív tag
azt nem tudom csak hogy a hülye romot hogy rakjam fel az sdre :S
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs