- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
Valaki tudja mért olyan ócska a rögzitett videó minősége? A fotók sokkal jobb minőségüek is tudnak lenni mint a video, nem értem. Látni ahogy a kockák ide oda mozognak a lejátszott felvételen. Kb ha kinagyitom akkor nagy kockák sorából áll az egész. Interpolálja a 720x480 at vagy mi?
-
BogyóBP
addikt
válasz
cultfeca #9276 üzenetére
Nekem az előlapon 8GB van, fehér szinü a telcsi, viszont a szoftvert nemtudom hol keressem meg hogy milyen mert ahova bementem ott nem találtam ilyenre utalást: :THM-Tmobil,VDH-Vodafon,PAN-Telenor.
Csak ezeket:
CE OS 5.2.21889
PDA:I8000NXXJB3
CSC:I8000XEHJB3
Telefon: I8000XXJB1Tehát? akkor ez most függetlenitett vagy független volt alapból is?
Nomeg aztán 6.5 öst ir a telo de a fellinkelt letöltö oldal szerint viszont csak 6.1
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok tegnap óta boldog tulaja vagyok egy ilyen telonak. Érdekelnének a következők: Miért fakó a legtöbb fényképezett kép szine? Szoftvert frissiteni mivel lehet? a kiesk nem támogatja ezt a funkciót ezen a telefonon. Illetve hogy lehet megtudni hogy gyárilag független a telo vagy szoftverileg független?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest